Oversigt over lokale frisører - Sjælland, 4690 Haslev

Herunder finder du overblikket af alle lokale frisører omkring 4690, Haslev. Se deres adresse, priser på behandlinger, kontaktinformation, website og meget mere endnu. Alt sammen samlet 1 sted, så man meget nemt får overblik af de mange muligheder.

Haslev på Sjælland, 4690

Byen Haslev kender man for at være høre under Regionen Sjælland som har post nr. 4690. Området Haslev er som så mange andre byer i Danmark kendetegnet for hyggeligt byliv med små & hyggelige veje omgivet med smuk dansk arkitektur.

I Haslev finder man et par monumenter, udover detailbutikker samt restauranter, ligesom du gør i dit lokalområde.

Det er måske ikke ligefrem alle personer der kender ligemeget ved Haslev & Sjælland, men nu er det nok på tide. Uanset om du undersøger de mange muligheder for en tatovør, frisør, kosmetolog, grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub eller wellness, så assisterer vi dig til at finde dem i nærheden af dig.

Lokalisér en frisør nær dig

Her hos frisøroversigt.dk kan du få en oversigt af frisører i dit lokalområde så du hurtigt kan kontakte den frisør i Haslev. Der findes ikke meget mere irriterende end at finde frisører i alverdens danske byer, når nu du kun er interesseret i at overskue en frisør i Haslev. Derfor har vi lokaliseret alle de absolut mest benyttede frisører i dit lokalområde - så du ikke skal lede mere.

Vælg den rette frisør

Når din frisure trænger til at blive trimmet, er det tid til en tid hos en frisør, men det er ikke din bedste grund til at nyde at få din frisure rettet til. Flere af os nyder også tiden i frisørstolen som et frikvarter i hverdagen, hvor vi kan tanke op og blot koble af.

En tur til din frisør er alt mellem en hverdagsting for de priviligerede, til selvforkælelse i en hektisk arbejdsdag. Lige meget om der er tale om en pige, dreng, eller barn, kan man finde en frisørsalon, som kan opfylde dine drømme og ønsker om den perfekte frisure til alle lejligheder.

Vælg den rigtige frisør

Når man vil finde den rette frisørsalon til at tage sig af din manke, er det yderst væsentligt, at man ikke blot leder efter den første, der dukker op, hvis du søger på computeren. Der findes mange forskellige saloner at vælge blandt og for at du kan blive totalt sikker på, at man afslutter med det resultat du bliver tilfreds med, påkræver det, at man tilbringer en rum tid med at afsøge mulighederne og opspore en salon, der specialiserer sig indenom lige præcis den behandling man drømmer om. Først kan man tænke på, hvilken af de herunder nævnte man er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Barbershop
  • Børneklip

Efterfølgende kan du bevæge dig videre til at kigge lidt mere personligt.

Damefrisørsalon

Det er sjældent, at nogen kalder det en damefrisør, for de fleste frisører klipper hår på både piger og mænd, mens en del også tilbyder at ordne hår på børn. Hos en salon i omtalte kategori er der jævnligt rigtig god mulighed for at blive forkælet. I de fleste fald starter en tur hos en salon med en lækker kop the eller espresso og en ide om, hvad man forventer at hun, får ud af håret.

I en del tilfælde er det muligt at kreere din personlige klipning med eksempelvis klipning og farve, men også kur til håret samt massage af hovedbunden, om dette er behandlinger du måtte ønske som en del af dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren formidabel til at hjælpe dig med at ende med de løsninger, der er de optimale til netop din manke og din pengepung.

Barber

I dag er det ikke længere kun de helt klassiske herrefrisører, der kan findes her i landet, for flere herrer ønsker at plejes og have det optimale ud af bookingen på samme vis som damerne. Derfor er der poppet en lang række friske mandefrisører op, som tilbyder mere specificerede kure end den almindelige herrefrisør.

Nu taler man selvsagt om de nye barbershops, der tilbyder professionel klipning af både hår og skæg sammen med en række alternative kure for herrer, som nyder at blive nusset lidt ekstra.

Saloner med børneklip

De små skal selvfølgelig også klippes indimellem og det er de færreste, som kan trimme de små, som ikke endnu kan sidde roligt. Derfor er der specielle saloner, som præcis er gode til at arbejde præcist og snapt med tumlingerne, som muligvis ikke ejer den samme tålmodighed som voksne.

Frisører, der klipper børn har i mange tilfælde lang erfaring med særligt at trimme et barn og netop derfor kan det ende ud som en mindeværdig oplevelse for en tumling, som normalt ikke gider at blive studset og være nødt til at sidde roligt i en rum tid på en gang.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal finde en salon, er det desuden en fantastisk ide at overveje, om der er nogle særlige produkter, som egner sig godt på dine lokker i forhold til nogle andre. Når du beslutter dig for en frisørsalon, vælger du også en linje af pleje, der bruges i frisuren. Mange af forretningens kunder køber også en række af de produkter, som anvendes til din manke ved frisørforretningen, for at kunne ordne det nye hår selv og derfor kan du fordelagtigt undersøge, hvilken produktserie præcis salonen du tænker på at bestille tid hos bruger.

Der kan købes en bred vifte af forskellige plejeprodukter og producenter og i de fleste tilfælde bliver det netop hårprodukterne, som vil være en del af at holde den klipning du vil få udført, når din manke er stylet. Er du ikke alene glad for det færdige resultat, men desuden, hvordan man opnår det, så findes der også en stor del bæredygtige frisørsaloner, som anvender produkter, der er både bedre for miljøet og for dig. Som er der også en del frisørforretning, som foretager veganske behandlinger og produkter, som må bruges af dig, der ikke kan gå på kompromis.

Priser

Der er meget stor forskel på, hvad du kan komme til at skulle slippe for et besøg hos frisørforretningen og her findes sikkert sammenhæng imellem den pris du betaler og servicen du finde hos din frisørforretning

Du kan med disse ord uden problemer blive studset og få sat dit hår i en salon og slippe 100kr, men vil du hellere nusses lidt og være sikker på, at din frisørforretning har forståelse for de nye moder, de smukkeste farver samt de fineste varer, så kan du forvente at skulle at betale flere penge. I mindre økonomiske ende af prisskalaen koster en klipning omkring tusind og 1500kr og desuden må du regne med behandlinger, farve og eventuelle plejeprodukter oveni.