Oversigt over frisører - 2820 Gentofte, Hovedstaden

På denne side kan du se samlingen af alle de lokale frisører i området omkring 2820, Gentofte. Find hvor de bor, prisoversigter, kontaktoplysninger, hjemmeside & meget mere endnu. Altsammen samlet et enkelt sted, så man nemmere får overblik af mulighederne.

Gentofte, 2820 Hovedstaden

Gentofte kendes for at være en del af Hovedstaden Regionen med post nr. 2820. Området Gentofte er som så mange andre byer i Danmark kendt for idyllisk byliv med de mindre og hyggelige veje fyldt flot dansk arkitektur.

I området omkring Gentofte finder du et par turistattraktioner og monumenter, og derudover tøjbutikker & spisesteder, ligesom man også kan gøre i dit nærområde.

Det er måske ikke ligefrem alle personer som genkender ligemeget fra Gentofte, men så er det vidst ved at være på tide. Ligemeget om du undersøger mulighederne for wellness, tatovører, frisører, kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker, slagtere, optikere eller rideklubber så kan vi hjælpe med at finde alle dem i dit lokalområde.

Lokalisér en frisør tæt på dig

Her hos frisøroversigt.dk finder man en oversigt med frisører i nærheden af dig så man hurtigere kan ringe til den bedste frisør i Gentofte. Der er ikke noget værre end at se frisører i alverdens danske Regioner, når man kun har interesse for at se en frisør i 2820 Gentofte. Netop derfor har vi på frisøroversigt.dk fundet alle absolut mest relevante frisører i området omkring dig så man slipper for at undersøge yderligere.

Valg af frisør

Hvis din frisure trænger til at blive klippet, er tiden inde til en tid hos en frisør, men det er overhovedet ikke din bedste argument til at vælge at få frisuren rettet til. Utallige af os tager ligeledes timerne i frisørstolen som et frikvarter i en travl arbejdsdag, hvor der kan tankes op og bare slappe af.

Et smut forbi en frisør kan være alt mellem en hverdagsting for de priviligerede, til selvomsorg i en hektisk arbejdsdag. Om end man er en pige, mand, eller barn, kan du besøge en salon, som efterkommer dine drømme og ønsker om den helt perfekte klipning til alt.

Vælg den rigtige frisør

Hvis man skal finde den bedste frisør til at tæmme dine lokker, er det meget vigtigt, at du ikke bare leder efter den første, som dukker frem, når du bruger internettet. Der findes rigtig mange forskellige saloner at vælge fra og for at man kan være helt sikker på, at du slutter med det udfald du bliver glad for, påkræver det, at man bruger lidt tid med at tjekke mulighederne og fremfinde en frisør, som specialiserer sig omkring lige akkurat den frisure man ønsker sig. Først kan man reflektere over, hvilken af de følgende man er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Herreklip
  • Børnefrisør

Bagefter kan du starte med at søge en del mere smalt.

Dameklip

Det er ikke ofte, at vi kalder det en damefrisørsalon, fordi langt de fleste frisører klipper både piger og herrer, samtidig med få herudover kan klippe børnenes hår. Ved en frisør i omtalte kategori findes der tit utrolig rig chance for at opleve forkælelse. I de fleste fald starter en tur hos en frisør med en lækker kop the eller kaffe og en snak om, hvad du ønsker at han, får ud af dine lokker.

I de fleste frisørsaloner kan man kreere din helt egen behandling indeholdende eksempelvis farve og klip, eller hårkur samt massage af hovedbunden, om disse er nogle behandlinger du kunne ønske som en del af dit besøg. I mange tilfælde er frisøren, som skal klippe dig dygtig til at hjælpe dig med at vælge de behandlinger, som er de bedste til netop dine ønsker og din pengepung.

Barber

I disse tider er det ikke længere blot de almindelige herrefrisører, der findes her i landet, for de fleste herrer ønsker at nusses om og få det bedste ud af bookingen på samme måde som kvinderne. Hvorfor der er dukket et antal moderne frisørsaloner for herrer op, der kan tilbyde en bredere pallette af kure end den traditionelle frisørforretning for mænd.

Her taler vi selvsagt om de lækre barbersaloner, som udfører professionel behandling af både hår og skæg i sammenspil med en række alternative forkælelser til mænd, der kan lide at blive behandlet lidt mere.

Saloner, der tilbyder børneklip

Børnene skal selvfølgelig også trimmes i ny og næ og det er langt fra alle, som kan svinge saksen over tumlingerne, der ikke kan sidde i ro. Derfor er der helt specielle saloner, der især er gode til at arbejde hurtigt og præcist med en tumling, som med garanti ikke er i besiddelse af tålmodighed som de voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i mange tilfælde kæmpe erfaring med præcis at kommunikere med et barn og netop derfor kan det ofte ende ud som en behagelig oplevelse for de mindste, der ellers ikke kan lide at blive trimmet og være nødt til at sidde stille i længere tid ad gangen.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en frisørsalon, er det herudover en fantastisk ide at tænke over, om der findes nogle unikke produkter, som gør sig godt på dine lokker i forhold til nogle andre. Når du finder en frisørsalon, vælger du endvidere en vifte af varer, som anvendes i lokkerne. Mange af kunderne investerer også i en del af de produkter, der anvendes til din manke hos frisørsalonen, så vi kan sætte lokkerne selv og netop af den grund kan du fordelagtigt tjekke, hvilke produkter præcis den frisør du påtænker at tage kontakt til tilbyder.

Der kan findes et stort udvalg af forskellige produkter samt mærker og i de fleste tilfælde er det præcis hårkurene, som er en del af at pleje den frisure du vil få lavet, når manken er lavet. Er du ikke bare forelsket i det endelige resultat, men desuden, hvordan det opnås, så kan man desuden finde en masse bæredygtige frisørsaloner, som anvender hårprodukter, der er ikke bare mere skånsom for miljøet og for dig. Som er der desuden en del salon, der foretager veganske behandlinger og hårprodukter, som kan vælges af dig, som ikke vil gå på kompromis.

Priser

Der er meget stor forskel på, hvad du kan ende med at betale for en tur til frisøren og der findes helt sikkert en sammenhæng mellem den pris du betaler og den service du opnår hos salonen

Du kan med andre ord sagtens blive studset og få stylet håret i en salon og betale i nærheden af 100 kroner, men vil du gerne passes lidt og være helt sikker på, at din salon kan skabe de nye moder, de mest holdbare farver samt de mest effektive varer, så kan du forvente at ende med at mere. I den dyrere ende af prisskalaen ligger en klipning på et sted mellem ettusind kroner og femtenhundrede kr og herudover bør du beregne pleje, farvning samt eventuelle ydelser oveni.