Oversigt over frisører - 1800 - 1974 Frederiksberg C, Hovedstaden

Her kan man se et overblik over alle lokale frisører i området omkring 1800 - 1974 Frederiksberg C - Hovedstaden. Find hvor de bor, prisoversigter, kontaktinformation, URL samt meget mere endnu. Samlet ét sted, så man nemmere kan få overblik over de mange muligheder.

Frederiksberg

Der er noget næsten magisk omkring den lille by i byen, som er placeret i hjertet af København kommune. Her er både grønne parker, eksklusiv shopping samt eksklusive boliger på samme sted. Modsat andre omkringliggende arealer, så er netop Frederiksberg ikke sammensmeltet med Storkøbenhavn, men i stedet for en isoleret kommune, som den eneste. Frederiksberg er helt omringet af København kommune, men har sin egen borgmester og er fuldkommen selvstændigt.

Den har alt, hvad man må ville have, når det omhandler bebyggelse, men er klart i den dyre gruppe. Både gennem årene og i øjeblikket har et udvalg af vores kulturelle personager boet præcis her i de store, æstetiske huse, der findes i Frederiksberg. Endvidere findes der også lejlighedskomplekser og rækkeboliger i en række størrelser spredt over vores tættest befolkede kommune med ca. 8,7 km2 og i underkanten af ethundredeogsekstusind indbyggere.

På Frederiksberg er der endvidere en række underholdende eventyr for både børn og voksne i alle aldre. Oplev bl.a. de smukke dyr i Frederiksberg Have eller slentre en tur i de smukke, frodige områder nær Frederiksberg slot. Der kan man læne sig tilbage, når vejret er skønt og spise en madpakke eller en picnic med vennerne.

Når handler om forretninger, ligger bydelen desuden inde med rigelige muligheder for at se fashionable shops og købe lækre gourmetråvarer til dig selv, givet du er bevendt i dit køkken og sætter pris på gode produkter. På Gammel Kongevej finder man både beklædningsforretninger samt produkter i eksklusiv kvalitet. Mere end noget andet er bydelen et område for feinschmeckere, med eksklusive butikker, lækre boliger og parklignende arealer.

Det har også talrige institutioner for uddannelse, således at der findes en del studerende her på vej hen mod Copenhagen Business School, CPH University College og Officersskolen, som alle har lokaler i bydelen.

Frisører

Når din frisure trænger til at blive rettet til, er det tid til en tur forbi din frisør, men det er langt fra vores bedste argument til at vælge at få dit hår trimmet. Rigtig mange af os bruger ligeledes timerne i stolen som en pause i en travl dag, hvor der kan tankes op og kun slappe af.

En tur til frisøren bliver alt fra en hverdagsoplevelse for de få, til forkælelse i en travl hverdag. Om end du er kvinde, mand, eller et barn, kan man finde en salon, som efterkommer dine drømme og ønsker om den optimale frisure til alt.

Sådan finder man den rette frisør

Hvis man forsøger at finde den rigtige salon til at behandle dinfrisure, er det meget vitalt, at du ikke kun vælger den første, som dukker frem, hvis man bruger Google. Der findes virkelig mange forskellige frisørsaloner at vælge blandt og for at du kan blive helt sikker på, at du ender med et resultat du kan være glad for, påkræver det, at du bruger en del tid på at gennemse mulighederne og hitte en frisør, der har specialiseret sig omkring nøjagtigt det du ønsker dig. Først kan man reflektere over, hvilken af disse du kigger efter:

  • Damefrisør
  • Barber
  • Børnefrisør

Herefter kan man begynde at søge lidt mere smalt.

Damefrisør

Det er ikke ofte, at nogen kalder den en damefrisørsalon, fordi de fleste saloner klipper hår på både kvinder og mænd, mens få ydermere tilbyder at trimme hår på børn. Ved en damefrisør i anførte kategori findes der ofte utrolig stor mulighed for at blive forkælet. I mange fald starter et besøg hos frisørsalonen med en lækker kop the eller espresso og en snak om, hvad du gerne vil have hun, gør ved ens hår.

I en del frisørsaloner kan du sammensætte din personlige behandling som indeholder både farvning og klip, men også hårkur samt massage af hovedbunden, om disse er noget du ønsker som en del af dit besøg. Ofte er frisøren, som skal ordne dit hår formidabel til at vejlede dig med at ende med de behandlinger, der vil være bedst til netop din manke og din økonomi.

Barber

I dag er det ikke bare de klassiske frisører for herrer, der kan findes her, for en del herrer vil gerne forkæles og få det perfekte ud af besøget på samme vis som kvinder. Hvilket er grunden til, at der er vokset en række friske herrefrisører op, som kan tilbyde en bredere pallette af behandlinger end den klassiske herrefrisørsalon.

Nu taler vi selvfølgelig om de nye barbersaloner, der udfører professionel behandling af både hår og skæg sammen med en vifte andre behandlinger til mænd, der holder af at blive nusset lidt udover det sædvanlige.

Saloner, der tilbyder børneklip

De mindste skal naturligvis også trimmes indimellem og det er langt fra alle, der kan styre et barn, som ikke helt formår at sidde roligt. Derfor er der helt specielle saloner, der præcis er dygtige til at klippe præcist og snapt med tumlingerne, der helt sikkert mangler den samme tålmodighed som voksne.

Frisører, der klipper børn besidder i de fleste tilfælde stor erfaring med præcis at klippe tumlingerne og netop derfor kan det sagtens ende med at blive en dejlig oplevelse for et barn, som ellers ikke bryder sig om at blive studset og være nødt til at sidde i en stol i lang tid ad gangen.

Valg af produkter og frisør

Når du finder en salon, er det også en brandgod ide at veje op, om der findes nogle specielle produkter, som egner sig specifikt godt på din manke i forhold til andre. Når du beslutter dig for en frisørsalon, får du oveni en række af produkter, som bruges i dit hår. En stor del af forretningens kunder køber herudover en del af de produkter, som anvendes i håret ved salonen, så de kan sætte manken selv og netop af den grund kan du med god grund undersøge, hvilke produkter netop salonen du påtænker at kontakte bruger.

Der produceres en lang række forskellige hårkure og producenter og i mange tilfælde bliver det præcis hårkurene, der kan være medvirkende til at holde styr på den frisure du får skabt, når dit hår er færdig. Er du ikke alene forelsket i det færdige resultat, men også, hvordan det skal vedligeholdes, så findes der desuden en del organiske frisører, som bruger plejeprodukter, som er både mere skånsom for miljøet og dig. Som findes der også en del frisørsalon, som udbyder veganske behandlinger og produkter, der må anvendes af dig, der ikke kan nøjes.

Det koster en klipning

Der er enorm forskel på, hvad du kan ende med at betale for en tur til frisøren og der er i de fleste tilfælde sammenfald mellem det du betaler og den service du opnår hos salonen

Du kan med disse ord uden problemer blive trimmet og få stylet dit hår hos en frisør og kun betale 100 kroner, men vil du gerne nusses lidt og være helt sikker på, at din frisørforretning har kendskab til de nyeste trends, de smukkeste farver og de reneste produkter, så må du forvente at skulle at skulle slippe lidt mere. I mindre økonomiske ende af prisskalaen er prisen for en klipning på mellem tusind kroner og 1500 og så bør du beregne ekstra behandlinger, farvning samt yderlige produkter oveni.