Se alle frisører - Hovedstaden, 2000 Frederiksberg

På siden her kan du se en samling af alle de lokale frisører ved 2000 Frederiksberg. Find adressen, priser på behandlinger, kontaktinformation, hjemmeside & langt mere. Samlet 1 sted, så du meget nemt kan få et overblik over alle mulighederne.

Frederiksberg

Der er noget næsten magisk ved byen i byen, der findes i hjertet af København. Her finder du både grønne områder, lækker shopping og skønne hjem samlet på samme areal. Modsat andre omkringliggende områder, så er præcis Frederiksberg ikke sammensmeltet med KBH, men omvendt en kommune for sig selv, som den eneste af sin slags. Kommunen er fuldstændigt omsluttet af København, men besidder egen borgmester og virker fuldstændig selvstændigt.

Bydelen har alt, det man må ville have, når det handler om boliger, men figurerer uden tvivl i den eksklusive gruppe. Både gennem tiderne og for nærværende har en lang række af vores kulturelle personer boet netop her i de store, æstetiske huse, som er i området. I øvrigt findes her også lejlighedskomplekser og rækkehuse i en lang række størrelser fordelt i Danmarks tættest befolkede kommune med ca. 8,7 km2 og i underkanten af 106.000 beboere.

I Frederiksberg findes her endvidere en lang række spændende oplevelser for både voksne og børn i alle aldre. Se eksempelvis de vilde dyr i Frederiksberg Have eller slentre en tur gennem de smukke, grønne omgivelser ved Frederiksberg slot. Der kan man tage en pause, mens himlen er blå og nyde en lækker madpakke eller en picnic med familien.

Når handler om shopping, ligger bydelen også inde med skønne muligheder for at se stilige shops for at finde eksklusive gourmetprodukter til din madlavning, i fald du er god i et køkken og værdsætter gode ingredienser. Ved Gammel Kongevej findes der både tøjforretninger og råvarer i eksklusiv kvalitet. I det hele taget er bydelen et areal for feinschmeckere, med high end forretninger, eksklusive hjem og frodige områder.

Området indeholder endvidere utallige muligheder for uddannelser, hvorfor der findes en del studerende her på vej hen til Copenhagen Business School, Copenhagen University College og Officersskolen, som har til huse her.

Find den rette frisør

Hvis din frisure trænger til at blive klippet, er det tid til en tur forbi en frisør, men det er overhovedet ikke vores første argument til at nyde at få håret klippet. Mange af os tager også tiden hos frisøren som et break i en travl hverdag, hvor det er muligt at tanke op og bare koble af.

Et smut forbi frisøren kan være alt fra en hverdagsting for de få, til selvforkælelse i en travl hverdag. Hvad end du er dame, dreng, eller et barn, kan man finde en salon, der opfylder dine drømme og ønsker om den helt perfekte klipning til enhver lejlighed.

Vælg den rigtige frisør

Hvis man skal finde den bedste frisørsalon til at klippe dinfrisure, er det yderst væsentligt, at man ikke alene booker tid hos den første, der viser sig, hvis man bruger nettet. Der er rigtig mange forskellige frisørsaloner at vælge imellem og for at du kan blive totalt forvisset om, at du ender med et udkom du bliver tilfreds med, påkræver det, at man tilbringer noget tid på at gennemlede mulighederne og fremfinde en frisør, som specialiserer sig indenom lige netop det du forestiller dig. Til at begynde med kan du tænke på, hvilken af de herunder nævnte man er på udkig efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Herefter kan man lægge ud med at kigge noget mere smalt.

Dameklip

Det er ikke ofte, at man kalder den en damefrisør, for de fleste frisører tager imod både damer og drenge, samtidig med en del også tilbyder at klippe børns hår. Ved en damefrisør i berørte kategori findes der ofte rigtig rig chance for at opleve forkælelse. I flere tilfælde starter en tur hos en salon med en velbrygget kop te eller kaffe og en samtale om, hvad man forventer at hun, får ud af lokkerne.

I flere frisører har du muligheden for at lave din helt personlige kur som indeholder eksempelvis klip og farvning, eller eventuel hårkur samt hovedbundsmassage, ifald disse kan være noget du kunne ønske under besøg hos frisøren. Tit er frisøren, der skal klippe dig dygtig til at vejlede dig med at ende med de frisurer, som kan være de optimale til netop dine ønsker og din økonomi.

Barbershop

I Disse dage er det ikke blot de helt klassiske frisører for herrer, der er at finde herhjemme, for en del herrer vil gerne forkæles og have det perfekte ud af bookingen på samme måde som kvinderne. Derfor er der dukket en lang række anderledes herrefrisører op, som tilbyder en bredere pallette af kure end den traditionelle frisørforretning for mænd.

Her taler vi naturligvis om de luksuriøse barberer, der udfører professionel behandling af både skæg og hår sammen med en bunke alternative kure til mænd, som holder af at blive behandlet lidt mere.

Børneklip

Puslingerne skal naturligvis også forkæles indimellem og det er mindstedelen, som kan styre lokkerne på en tumling, som ikke helt kan sidde i ro. Hvorfor der er helt specielle saloner, der præcis er dygtige til at arbejde præcist og snapt på et barn, som muligvis ikke har tålmodighed som voksne.

Frisører, der klipper børn besidder i mange tilfælde lang erfaring med særligt at kommunikere med en pusling og af den grund kan det blive en dejlig oplevelse for de små, der ellers ikke har lyst til at blive klippet og skulle sidde stille i længere tid ad gangen.

Vælg den rette frisør med de rette produkter

Når du skal vælge en frisørsalon, er det herudover en ideel ide at overveje, om der er nogle særlige produkter, som virker særlig godt på din manke i forhold til andre. Når du vælger en frisør, vælger du oveni en vifte af pleje, som bruges i din frisure. Rigtig mange af kunderne køber desuden en del af de produkter, der bruges til dit hår hos frisøren, for at kunne sætte og style det nye hår selv og derfor kan du med stor fordel tjekke op på, hvilke produkter præcis den frisørforretning du overvejer at ringe til anvender.

Der udbydes et stort udvalg af forskellige plejeprodukter og brands og i mange tilfælde bliver det præcis disse produkter, der kan være medvirkende til at pleje den behandling du vil få udført, når dit hår er lavet. Er du ikke kun forelsket i det færdige resultat, men endvidere, hvordan det bør vedligeholdes, så kan man desuden finde en masse økologiske saloner, som anvender hårprodukter, som er ikke bare sundere for miljøet og dig. På samme måde findes der endvidere en række frisørsalon, der laver veganske behandlinger og produkter, der må vælges af dig, der ikke har lyst til at gå på kompromis.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er enorm forskel på, hvad du kan komme til at skulle betale for en tur til frisørsalonen og der er i mange tilfælde sammenhæng mellem prisen og den service du oplever hos salonen

Du kan altså uden problemer blive studset og få stylet dit hår i en frisørforretning og betale 100 kroner, men vil du hellere passes bedre og være sikker på, at din frisør har kendskab til de nye moder, de smukkeste farver samt de fineste produkter, så bør du regne med at komme til at skulle slippe flere penge. I den dyre ende af skalaen er prisen for en klipning i omegnen af ettusind og 1500 kroner og endvidere bør du regne med ekstra pleje, farve samt ekstra ydelser oveni.