Oversigt over lokale frisører - Sønderjylland, 7000 Fredericia

Herunder kan du finde et overblik af alle lokale frisører tæt på 7000 Fredericia. Find adressen, priser på arbejdet, kontaktinformation, URL og langt mere. Samlet et enkelt sted, så du nemmere kan få et overblik over de mange muligheder.

Fredericia by

Med udsigt til Lillebælt finder vi Fredericia by liggende som en perle i i det sydlige Jylland. Den kan benævnes et af vor største områder når det handler om trafikken og den fik som konsekvens deraf vel nok en af vores største banegårde. Herudover er Fredericia by desuden en af de nyeste i DK samt en historie som blot strækker sig tilbage til sekstenhundredtallet, da den store vold omkring bymidten blev afsluttet.

Gennem årene har Fredericia by haft et stærkt industrielt omdømme, som kommer af de utallige kæmpe, internationale koncerner der har hovedkontorer placeret her. Det var et omdømme, som byen har arbejdet vedgående på at nedlægge og gøre bedre i forhåbning om at det måtte gøre Fredericia endnu mere tiltrækkende for tilflyttere. For ikke mange år siden blev Østerstrand, der er egnens flotteste og mest feterede strandområde sat i stand og udbygget til næsten 4 gange dens oprindelige areal. Samtidig arbejdes der hårdt på projektet ’Fredericia C’, der må lave en helt ny bydel ved havnen, der skal være en skøn kanalby, som fjerner tankerne fra det erhvervsmæssige, som egnen ellers har været kendt for.

Også Fredericia midtby har oplevet en kæmpe renovation. Hvilket betyder, at de adskillige klassiske og bevaringsværdige bygninger i området blev renoveret, så den historiske følelse der kommer helt til sin ret og nu lægger smukke rammer om Fredericia midtbys spind af gågader. Her kan du opleve byens mange spændende forretninger, der er i de klassiske bebyggelser. Den flotte og velpassede midtby står i stærk modsætning til den nye kanalby, der medvirker til at gøre Fredericia tiltrækkende på utroligt mange familier og lave rammen omkring såvel det nye og det gamle sådan at det understreger Fredericias udtryk.

Byen har i dag lige over 41.000 indbyggere, der nyder den flotte udsigt over havet. Byen huser en del ungdomsuddannelser og folkeskoler, men ingen videregående uddannelser. Til gengæld byder den på en lang række kulturelle oplevelser af både moderne og historisk art, der går byen til et spændende feriemål.

Vælg den rette frisør

Hvis frisuren trænger til at blive klippet, er tiden til et stop hos din frisør, men det er slet ikke vores eneste argument til at få håret rettet til. Rigtig mange af os tager ligeledes tiden hos frisøren som en pause i en travl hverdag, hvor man kan tanke op og bare slappe af.

En tur til din frisør bliver alt fra en hverdagsting for de få, til selvforkælelse i en hektisk hverdag. Om end der er tale om en kvinde, dreng, eller et barn, kan du besøge en salon, der kan efterkomme dine ønsker og drømme om den helt rigtige frisure til alt.

Find den rigtige frisør

Når du forsøger at vælge den rette frisør til at behandle dit hår, er det yderst vigtigt, at du ikke alene kigger efter den første, der kommer frem, hvis du bruger computeren. Der findes utroligt mange forskellige frisørsaloner at vælge blandt og for at blive fuldstændig forvisset om, at du ender med det udfald man bliver tilfreds med, påkræver det, at du bruger noget tid med at endevende mulighederne og finde en frisørsalon, som specialiserer sig i lige nøjagtigt den frisure man drømmer om. Som en start kan man overveje, hvem af disse man kigger efter:

  • Dameklip
  • Barbershop
  • Børnefrisør

Bagefter kan man bevæge dig videre til at søge noget mere specifikt.

Dameklip

Det er sjældent, at nogen kalder det en damefrisør, for langt de fleste frisører tager imod både damer og drenge, mens en del endvidere tilbyder at ordne børnenes hår. Ved en frisør i anførte kategori findes der tit utrolig stor mulighed for at blive forkælet. I flere fald begynder en tur til en frisør med en velbrygget kop the eller kaffe og en samtale om, hvad man gerne vil have han, får ud af frisuren.

I mange frisører er det muligt at lave din helt personlige kur indeholdende eksempelvis klipning og farve, eller hårkur og hovedbundsmassage, hvis det er nogle behandlinger man måtte ønske som en del af dit besøg hos frisøren. I mange tilfælde er frisøren, som skal klippe dig god til at hjælpe dig med at komme frem til de klipninger, der kan være de bedste til netop din manke og din pengepung.

Herrefrisør

I disse tider er det ikke bare de almindelige frisører for herrer, som er at finde her, for en del herrer ønsker at nusses om og få det optimale ud af besøget ligesom kvinder. Hvorfor der er poppet en lang række avancerede mandefrisører op, som laver anderledes klipninger end den klassiske frisørforretning for herrer.

Her taler vi naturligvis om de moderne barberer, som har specialiseret sig indenfor professionel trimning af både skæg og hår ud over en række alternative kure til mænd, som holder af at blive forkælet lidt udover det sædvanlige.

Saloner, der tilbyder børneklip

De små skal naturligvis også klippes indimellem og det er mindstedelen, der kan klare tumlingerne, som ikke helt formår at sidde roligt. Derfor er der helt specielle saloner, der netop er specialiserede i at klippe præcist og hurtigt med en tumling, der måske mangler den samme tålmodighed som voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i mange tilfælde bred erfaring med særligt at trimme børnene og af den grund kan det sagtens ende med at blive en behagelig oplevelse for en pusling, der ellers ikke gider at blive trimmet og måtte sidde i ro i lang tid ad gangen.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en frisørforretning, er det endvidere en god ide at overveje, om der er nogle specifikke produkter, der gør sig godt på dit hår i forhold til andre. Når du vælger en frisør, får du ydermere en vifte af pleje, som puttes i dine lokker. En stor del af forretningens kunder investerer også i en del af de produkter, der anvendes til lokkerne hos frisøren, så vi kan sætte den nye frisurede nye lokker selv og af den grund kan du med god grund tjekke op på, hvilke produkter præcis frisøren du påtænker at kontakte anvender.

Der tilbydes en lang række forskellige produkter og mærker og i mange tilfælde bliver det netop hårkurene, som kan være medvirkende til at sætte den behandling du vil få skabt, når din manke er stylet. Er du ikke blot tilfreds med det endelige resultat, men desuden, hvordan man skaber det, så kan du også finde en lang række økologiske frisørforretninger, som anvender produkter, som er ikke bare mere skånsom for miljøet og for dig. Som er der endvidere en del frisørforretning, som foretager veganske behandlinger og produkter, der kan anvendes af dem, som ikke vil nøjes.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er enorm udsving i, hvad du kan komme til at skulle slippe for et besøg hos frisørforretningen og her er i de fleste tilfælde en sammenhæng mellem den pris du betaler og servicen du får hos din frisørforretning

Du kan derfor uden problemer blive klippet og få sat dit hår i en frisørforretning og kun slippe et hundrede kroner, men vil du hellere nusses bedre og være sikker på, at din salon har styr på den nyeste mode, de mest holdbare farver samt de højst roste varer, så bør du regne med at ende med at måtte af med mere. I den dyre ende af skalaen ligger en klipning på et sted mellem 1000kr og 1500 og endvidere skal du regne med pleje, farve samt ekstra plejeprodukter oveni.