Alle frisører nær dig - Sjælland, 4173 Fjenneslev

På denne side ser du oversigten af alle de lokale frisører omkring 4173, Fjenneslev. Find deres adresse, priser på behandlinger, kontaktinformation, hjemmeside & meget mere endnu. Samlet 1 sted, så du nemmere kan få overblik over mulighederne.

Fjenneslev på Sjælland, 4173

Området Fjenneslev er kendetegnet for at være høre under Sjælland Regionen med postnummeret 4173. Området Fjenneslev er som flere andre af byerne i Danmark berømt for det idylliske byliv med små og hyggelige stræder omgivet af smuk danske arkitekttegnede huse.

I området Fjenneslev finder man et par turistattraktioner, udover tøjbutikker & madsteder, som man også gør i området omkring dig.

Måske er det ikke ligefrem alle danskere som genkender ligemeget ved Fjenneslev, men så er det vidst på tide. Uanset om man leder efter mulighederne for en grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub, wellness, tatovør, frisør eller kosmetolog, så assisterer vi med at finde én i dit område.

Lokalisér en lokal frisør i nærheden af dig

På frisøroversigt.dk finder du oversigten med alle frisører i dit nærområde - så man langt nemmere kan skrive til lige netop den frisør i 4173 Fjenneslev, Sjælland. Der findes ikke noget mere belastende end at finde frisører i alle af landets kommuner hvis man kun interesserer dig for at finde en frisør i Fjenneslev. Netop derfor har frisøroversigt.dk fundet de mest relevante frisører i dit lokalområde så man slipper for at lede mere.

Frisører

Når frisuren trænger til at blive klippet, er tiden inde til en tid hos frisøren, men det er overhovedet ikke din bedste grund til at få din frisure klippet. Flere af os bruger også timerne i stolen som et frikvarter i en travl dag, hvor vi kan tanke op og kun slappe af.

Et smut forbi en frisør kan være alt mellem en hverdagsting for de få, til selvomsorg i en travl arbejdsdag. Hvad end man er en dame, mand, eller barn, kan man finde en frisør, som kan opfylde dine ønsker og drømme om den helt rigtige klipning til alle lejligheder.

Sådan vælger du den rigtige frisør

Idet du ønsker at vælge den rigtige frisørsalon til at tage sig af din manke, er det rigtig væsentligt, at man ikke kun booker tid hos den første, som viser sig, hvis man bruger telefonen. Der findes et utal forskellige saloner at vælge blandt og for at man kan være fuldstændig forvisset om, at man slutter med et resultat man bliver tilfreds med, kræver det, at du spenderer nogen tid med at undersøge mulighederne og hitte en frisørsalon, der har specialiseret sig omkring lige nøjagtigt den stil man forestiller sig. Først kan du tænke på, hvilke af disse man kigger efter:

  • Damefrisør
  • Barber
  • Børneklip

Så kan man bevæge dig videre til at kikke lidt mere specifikt.

Damefrisørsalon

Det er efterhånden usædvanligt, at folk kalder den en damefrisør, fordi langt de fleste frisører ordner hår på både damer og mænd, samtidig med nogle endvidere tilbyder at klippe børnehår. Ved en salon i anførte kategori er der jævnligt meget god chance for at blive forkælet. I mange tilfælde begynder et besøg hos en frisør med en lækker kop te eller kaffe og en ide om, hvad du ønsker at hun, gør ved håret.

I en del saloner har du muligheden for at komponere din personlige behandling med både farvning og klip, eller eventuel hårkur samt massage af hovedbunden, ifald disse er nogle behandlinger man ønsker som en del af dit besøg. Tit er frisøren, som skal ordne dit hår god til at hjælpe dig med at ende med de frisurer, der kan være optimale til netop din manke og din økonomi.

Barbershop

Nu om stunder er det ikke alene de helt almindelige frisører for herrer, som kan findes herhjemme, for de fleste mænd vil gerne plejes og have det perfekte ud af klipningen ligesom damerne. Derfor er der vokset et antal friske mandefrisører op, der tilbyder flere kure end den traditionelle mandefrisør.

Her taler vi selvsagt om de nye barberer, som udfører professionel trimning af både skæg og hår i tilgift med en række andre forkælelser for herrer, som holder af at blive behandlet lidt ekstra.

Frisør til børn

De små skal naturligvis også klippes i ny og næ og det er langt fra alle, som kan klare de små, der ikke helt kan sidde roligt. Hvorfor der er helt specielle saloner, som præcis er dygtige til at trimme hurtigt og præcist på en tumling, der stensikkert ikke har det samme tålmod som de voksne.

Frisører, der klipper børn besidder i langt de fleste tilfælde kæmpe erfaring med netop at trimme de mindste og netop derfor kan det ofte ende med at blive en skøn oplevelse for puslingerne, der i hverdagen ikke har lyst til at blive klippet og måtte sidde stille i en rum tid ad gangen.

Sådan finder du den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en salon, er det endvidere en god ide at overveje, om der søges nogle originale plejeprodukter, der fungerer bedre på dine lokker i forhold til andre. Når du beslutter dig for en salon, vælger du endvidere en linje af produkter, der puttes i din frisure. Rigtig mange af os køber desuden en række af de produkter, som anvendes i din frisure ved frisørforretningen, for at kunne style og sætte frisuren selv og netop af den grund kan du med stor fordel undersøge, hvilke produkter netop den frisør du overvejer at kontakte anvender.

Der udbydes en lang række forskellige plejeprodukter samt producenter og tit er det netop disse plejeprodukter, som er medvirkende til at holde styr på den behandling du vil få udført, når dine lokker er færdig. Er du ikke bare glad for det endelige resultat, men også, hvordan det vedligeholdes, så findes der desuden en række bæredygtige frisørforretninger, der bruger hårprodukter, som er både mere skånsom for miljøet og for dig. Som findes der også en del frisørforretning, der tilbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, som kan bruges af dem, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Det koster en klipning

Der er meget stor forskel på, hvad du kan komme til at betale for et besøg hos frisøren og der findes i mange tilfælde sammenhæng imellem den pris du betaler og resultatet du ender med hos din frisør

Du kan derfor helt sikkert blive trimmet og få sat dit hår i en frisørforretning og hundrede kroner, men vil du gerne nusses bedre og være helt sikker på, at din frisørforretning har styr på de nyeste trends, de smukkeste farver og de højst roste varer, så kan du forvente at ende med at måtte slippe mere. I den dyrere ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på i omegnen af 1000 og 1500 og desuden må du regne med pleje, farvning og eventuelle ydelser oveni.