Se alle frisører - Lolland, 4945 Femø

Her kan man se samlingen af alle de lokale frisører ved 4945, Femø. Find deres adresse, priser på behandlinger, kontaktinformation, domæne samt langt mere. Samlet 1 enkelt sted, så du nemt kan få overblik over mulighederne.

4945 Femø på Lolland

Området Femø er kendetegnet for at være tilhøre Regionen Lolland med postnummeret 4945. Byen Femø er som flere andre af danske byer også kendetegnet for idyllisk byliv med de mindre & fine alléer omgivet af nydelig danske arkitekttegnede bygninger.

I Femø finder man nogle turistattraktioner, og derudover tøjbutikker & restauranter, som man også gør i området omkring dig.

Det er måske ikke ligefrem alle der genkender ligemeget fra Femø og Lolland, men nu er det vidst ved at være tid. Lige meget om du undersøger de mange muligheder for optikere, rideklubber, wellness, tatovører, frisører, kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker eller slagtere, så assisterer vi til at finde alle dem nær dig.

Lokalisér en frisør i nærheden af dig

Her hos frisøroversigt.dk kan man finde overblikket over lokale frisører i dit lokalområde, så man langt nemmere kan kontakte den helt rigtige frisør i Femø. Der er ikke meget mere irriterende end at læse om frisører i alle af landets kommuner, hvis du kun interesserer dig for at finde en frisør i Femø. Derfor har vi på frisøroversigt.dk fundet alle allermest benyttede frisører i dit lokalområde - så du slipper for at lede yderligere.

Valg af frisør

Når dit hår trænger til at blive trimmet, er det tid til en tid hos frisøren, men det er langt fra vores eneste grund til at nyde at få frisuren trimmet. Rigtig mange af os tager ligeledes tiden i stolen som et break i hverdagen, hvor man kan tanke op og kun slappe af.

En tur til frisøren er alt fra en hverdagsting for de priviligerede, til selvomsorg i en travl hverdag. Lige meget om det er en pige, mand, eller et barn, kan man besøge en salon, som efterkommer dine drømme og ønsker om den optimale klipning til alle lejligheder.

Sådan vælger man den rette frisør

Idet man vil finde den helt rette frisørsalon til at klippe din manke, er det meget vigtigt, at man ikke kun vælger den første, der kommer op, hvis man anvender computeren. Der findes mange forskellige saloner at vælge fra så for at blive fuldstændig sikker på, at man afslutter med det udkom du kan være glad for, fordrer det, at du bruger noget tid med at afsøge mulighederne og hitte en salon, der har specialiseret sig omkring lige nøjagtigt den frisure man drømmer om. Som en begyndelse kan du reflektere over, hvilke af de herunder nævnte du kigger efter:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Børnefrisør

kan man bevæge dig videre til at søge lidt mere personligt.

Damefrisør

Det er ikke tit, at folk kalder det en damefrisørsalon, for de fleste frisører ordner hår på både kvinder og herrer, samtidig med nogle også tilbyder at klippe børns hår. Hos en frisør i bemeldte kategori findes der tit rigtig stor mulighed for at blive forkælet. I de fleste tilfælde begynder et besøg ved frisørsalonen med en varm kop the eller kaffe og en samtale om, hvad man gerne vil have hun, får ud af dine lokker.

I flere tilfælde er det muligt at komponere din personlige kur som indeholder for eksempel farve og klip, men også hårkur samt hovedbundsmassage, om dette kan være behandlinger man ønsker at tilføje dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren, der skal klippe dig formidabel til at vejlede dig med at komme frem til de løsninger, som kan være de optimale til netop dit hår og din pengepung.

Herreklip

I disse tider er det ikke bare de gængse frisører for herrer, som er at finde her, for en del mænd vil gerne forkæles og have det optimale ud af tiden på samme vis som kvinderne. Derfor er der vokset en række mere moderne herresaloner op, som tilbyder anderledes behandlinger end den klassiske frisørforretning for mænd.

Her taler man selvsagt om de luksuriøse barbershops, som laver professionel behandling af både skæg og hår samt en bunke andre kure for herrer, der nyder at blive behandlet lidt mere.

Saloner, der tilbyder børneklip

Puslingerne skal selvfølgelig også forkæles med jævne mellemrum og det er langt fra alle, som kan styre en pusling, der ikke helt formår at sidde stille. Derfor er der specielle frisører, som især er dygtige til at arbejde præcist og snapt med en tumling, der helt sikkert mangler det samme tålmod som voksne.

Frisører der tilbyder børneklip har i mange tilfælde kæmpe erfaring med netop at trimme et barn og netop derfor kan det sagtens blive en hyggelig oplevelse for børnene, der normalt ikke kan lide at blive trimmet og være nødt til at sidde stille i længere tid på en gang.

Sådan finder du den rette frisør og de rette produkter

Når du finder frisørsalon, er det også en fantastisk ide at overveje, om der findes nogle specifikke produkter, som virker specifikt godt i din manke end andre. Når du finder en frisørsalon, finder du oveni en vifte af varer, som bruges i din manke. Rigtig mange af kunderne investerer også i en del af produkterne, som bruges i din frisure ved frisøren, så vi kan style den nye frisurede nye lokker selv og netop af den grund kan du fordelagtigt tjekke, hvilke produkter præcis frisørforretningen du påtænker at tage kontakt til anvender.

Der kan findes et stort udvalg af forskellige plejeprodukter og mærker og tit er det præcis hårprodukter, der er med til at sætte den klipning du får lavet, når dine lokker er stylet. Er du ikke bare glad for det færdige resultat, men endvidere, hvordan man skaber det, så kan man desuden finde en lang række bæredygtige saloner, som anvender plejeprodukter, som er ikke bare bedre for dig og miljøet. Som er der desuden en del frisørsalon, som udbyder veganske behandlinger og produkter, der må anvendes af dem, som ikke kan nøjes.

Hvad er prisen for en frisør?

Der er enorm forskel på, hvad du kan komme til at skulle slippe for en tur til frisøren og der er uden tvivl sammenfald imellem prisen og det resultat du får hos frisørforretningen

Du kan med andre ord uden problemer blive trimmet og få sat håret i en frisørsalon og en hundredkroneseddel, men vil du hellere forkæles lidt og være sikker på, at frisørforretningen forstår den nyeste stil, de smukkeste farver og de bedste varer, så må du regne med at komme til at måtte af med en højere pris. I den dyrere ende af skalaen er prisen for en klipning mellem tusind kroner og 1500kr og så må du tillægge ekstra behandlinger, farve og eventuelle ydelser oveni.