Oversigt over lokale frisører - 6710 Esbjerg V, Sønderjylland

På denne side ser du en samling af alle frisører ved 6710, Esbjerg V - Sønderjylland. Se hvor de bor, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, hjemmeside samt meget mere. Samlet ét sted, så man meget nemt får overblik af alle mulighederne.

Esbjerg

Den idylliske havneby i det sydlige Vestjylland er landets femte største by og tæller i disse dage lige omkring femoghalvfjerdstusind borgere. Den er en del nyere i forhold til de fleste af landets andre store byer her og opstod først efter opførelsen af en havn i 1868 og var inden det helt øde uden bygninger. Den er på grund af det en af de yngste byer i Jylland, men er vokset hastigt. Det betyder, at Esbjerg er en stor kontrast samt et oplagt samarbejde med nabobyen Ribe, der er en af Danmarks ældste byer.

I denne tid er Esbjerg en by, der drives af de mange offshore-aktiviteter, som foregår i vandet ved Esbjerg. Det er endvidere denne havn, der danner rammen omkring en kæmpe del af industrien og her de mange virksomheder, der lejer lokaler i Esbjerg, ligger.

Også kulturen i byen fortæller om byens beliggenhed lige ved havet. Man har bl.a. Søfartsmuseet, et Natur- og Kulturformidlingscenter med fokus på vadefugle samt skulpturen ’Mennesket ved Havet’ af den danske billedkunstner Svend Wiig Hansen. Herudover har byen sammen med Ribe stor fokus på mulighederne ved Nationalpark Vadehavet, der er hjem for talrige fugle, sæler samt andre dyr, der ikke har hjemme i andre områder i DK. Det er en en stor oplevelse i den danske natur for både børn og voksne i alle aldre.

Når det handler om uddannelsesmulighederne, er de på samme måde som det kulturelle fokuseret på energi samt offshore-arbejde. Specielt er gas og olie samt vindmølleparker det, der spiller en prominent rolle i forhold til uddannelse og erhverv.

Også som kommune har byen planer for at vækste ved hjælp af det, de kender bedst. Derfor sigter de hen mod at at få titlen som DKs energihovedstad. Denne plan skal gennemføres ved hjælp af kommunens erfaring med præcis energi og skal opnås gennem samarbejde mellem i overkanten af 250 forskellige firmaer, som ydermere viser sig i uddannelsesmiljøet i byen.

Find den rette frisør

Hvis din frisure trænger til at blive trimmet, er tiden til en tur forbi en frisør, men det er slet ikke din eneste grund til at vælge at få frisuren rettet til. Utallige af os nyder ligeledes bookingen i frisørstolen som et frikvarter i en travl arbejdsdag, hvor man kan tanke op og kun koble af.

Et smut forbi frisøren bliver alt mellem en hverdagsoplevelse for de få, til selvomsorg i en hektisk hverdag. Hvad enten det er en pige, mand, eller barn, kan man finde en salon, som kan opfylde dine ønsker og drømme om den helt optimale frisure til alle lejligheder.

Sådan finder du den rigtige frisør

Når du skal vælge den optimale frisørsalon til at behandle dine lokker, er det rigtig væsentligt, at man ikke blot booker tid hos den første, som dukker frem, hvis man søger på nettet. Der findes utroligt mange forskellige saloner at vælge blandt så for at du kan være helt forvisset om, at man ender med det resultat du bliver tilfreds med, påkræver det, at du bruger noget tid på at afsøge mulighederne og hitte en frisør, der specialiserer sig omkring lige nøjagtigt den frisure man ønsker sig. Som en begyndelse kan man reflektere over, hvem af de følgende man kigger efter:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Bagefter kan man lægge ud med at søge lidt mere smalt.

Damefrisør

Det er efterhånden usædvanligt, at nogen kalder den en damefrisørsalon, fordi langt de fleste saloner klipper både piger og mænd, samtidig med nogle herudover tilbyder at klippe børnenes hår. Ved en frisør i denne kategori findes der jævnligt utrolig god chance for at blive forkælet. I de fleste tilfælde starter et besøg ved frisøren med en velbrygget kop the eller kaffe og en snak om, hvad du gerne vil have han, gør ved din frisure.

I en række frisører er det muligt at komponere din egen behandling med f.eks. klip og farvning, men også kur til håret samt massage af hovedbunden, hvis disse er behandlinger man måtte ønske under besøg. Tit er frisøren, der skal klippe dig uddannet til at hjælpe dig med at vælge de behandlinger, der vil være de bedste til præcis din manke og din økonomi.

Herrefrisør

I dag er det ikke længere kun de gængse herrefrisører, som findes her, for en del mænd vil nusses om og have det bedste ud af tiden på samme vis som kvinder. Derfor er der vokset et antal friske mandefrisører op, der kan tilbyde mere specificerede klipninger end den klassiske herrefrisør.

Nu taler man selvfølgelig om de moderne barbershops, der har specialiseret sig i professionel behandling af både skæg og hår samt en række andre forkælelser for mænd, som holder af at blive behandlet lidt udover det sædvanlige.

Børnefrisør

De mindste skal naturligvis også trimmes med jævne mellemrum og det er de færreste, der kan klare de små, der ikke kan sidde stille. Hvorfor der er specielle saloner, der især er dygtige til at arbejde hurtigt og præcist på tumlingerne, som måske mangler tålmodighed som en voksen.

Frisører, der klipper børn besidder i langt de fleste tilfælde lang erfaring med særligt at klippe børnene og derfor kan det ende ud som en skøn oplevelse for de mindste, der normalt ikke bryder sig om at blive klippet og skulle sidde stille i længere tid på en gang.

Sådan finder du den rette frisør og de rette produkter

Når du finder en salon, er det herudover en fantastisk ide at overveje, om der er nogle specifikke produkter, som gør sig særlig godt på din manke end nogle andre. Når du beslutter dig for en salon, vælger du også en linje af pleje, som bruges i din manke. Mange af frisørens kunder køber desuden en del af de produkter, som bruges til håret hos frisøren, så vi kan style håret selv og netop af den grund kan du med stor fordel tjekke op på, hvilke produkter netop frisørforretningen du overvejer at ringe til bruger.

Der findes et stort udvalg af forskellige hårkure samt producenter og i de fleste tilfælde bliver det præcis hårprodukter, der kan være en del af at sætte den behandling du får lavet, når dine lokker er klippet. Er du ikke blot glad for det færdige resultat, men ligeledes, hvordan det skabes, så kan man også finde en række bæredygtige frisørforretninger, som bruger plejeprodukter, der er både mere skånsom for dig og miljøet. På samme måde er der desuden en række frisørforretning, som udbyder veganske behandlinger og produkter, der må vælges af dig, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Hvad er prisen for en frisør?

Der er meget stor udsving i, hvad du kan komme til at måtte betale for et besøg hos salonen og her er uden tvivl en sammenhæng imellem prisen og det resultat du finde hos frisøren din frisør

Du kan med disse ord sagtens blive trimmet og få sat håret hos en frisør og give 100kr, men vil du gerne passes bedre og være sikker på, at din frisørforretning har styr på de nyeste trends, de smukkeste farver og de mest effektive varer, så kan du forvente at måtte at skulle slippe lidt mere. I den dyre ende af skalaen er prisen for en klipning mellem 1000 og femtenhundrede kr og herudover må du tillægge behandlinger, farvning samt yderlige plejeprodukter oveni.