Oversigt over frisører - 6705 Esbjerg Ø, Sønderjylland

Her finder man en oversigt af alle de lokale frisører tæt på 6705 Esbjerg Ø - Sønderjylland. Find adresserne, priser på behandlinger, kontaktoplysninger, domæne og meget mere. Samlet 1 enkelt sted, så du nemt får overblik af mulighederne.

6700 Esbjerg

Denne smukke by på havnen i Sydvestjylland er den femte største by i landet og huser nu lige i underkanten af 75000 folk. Den er meget yngre end de fleste af de andre større byer herhjemme og opbyggedes ikke før opførelsen af en havn i 1868 og var før helt øde uden indbyggere. Byen er på den måde en af Jyllands yngste byer, men er vokset hurtigt. Det betyder, at Esbjerg skaber en markant kontrast til og godt samarbejde med nærliggende Ribe, som er en af DKs ældste byer.

I denne tid er Esbjerg en by, der er opbygget omkring de talrige offshore-firmaer, som findes i farvandene ved Esbjerg havn. Det er ydermere Esbjerg havn, som skaber ramme omkring en kæmpe del af byens industri og her flere af de firmaer, der lejer kontorer i byen, findes.

Også kulturen i Esbjerg peger mod dens placering ved Vesterhavet. Man finder bl.a. et Søfartsmuseum, Natur- og Kulturformidlingscenteret med fokus på vadefugle i vådområderne og den imponerende skulptur ’Mennesket ved Havet’ af Svend Wiig Hansen. Endvidere har byen med Ribe stor fokus på området ved Nationalpark Vadehavet, der er hjem for utallige sæler, fugle samt andre spændende dyr, som ikke kan findes andre steder her i landet. Det er en en kæmpe oplevelse i den danske natur for både voksne og børn.

Når vi taler om uddannelserne, er de på samme måde som det kulturelle centreret om vedvarende energi samt offshore-arbejde. Specielt er gas og olie og vindenergi det, som spiller en væsentlig rolle i forhold til uddannelse og praktik.

Også som kommune har byen ønske om at vækste ved hjælp af de ting, de gør bedst. Af den grund arbejder de hen mod at at få titlen som vores energihovedstad. Denne plan skal gennemføres med udgangspunkt i kommunens erfaring med præcis vedvarende energi og skal opnås gennem samarbejdet mellem flere end 250 forskellige virksomheder, hvilket endvidere kommer til udtryk i uddannelserne i Esbjerg.

Find den rette frisør

Når håret har brug for at blive rettet til, er tiden til en tid hos barberen, men det er slet ikke vores bedste grund til at vælge at få håret rettet. Utallige af os nyder også tiden i frisørstolen som et frikvarter i hverdagen, hvor vi kan tanke op og blot slappe af.

En tur til en frisør er alt mellem en hverdagsting for de få, til selvomsorg i en hektisk hverdag. Hvad end man er en kvinde, mand, eller barn, kan du finde en salon, som kan efterkomme dine ønsker og drømme om den perfekte klipning til alt.

Sådan vælger du den rigtige frisør

Idet man vil finde den rette salon til at klippe dinfrisure, er det rigtig væsentligt, at du ikke alene booker tid hos den første, der dukker frem, hvis du anvender nettet. Der findes utallige forskellige saloner at vælge blandt så for at blive fuldstændig forvisset om, at man afslutter med det slutresultat man bliver tilfreds med, påkræver det, at du bruger en rum tid på at afsøge mulighederne og hitte en salon, som har specialiseret sig indenom netop den frisure du ønsker dig. Først kan man tænke på, hvilke af disse du kigger efter:

  • Damefrisør
  • Herreklip
  • Børnefrisør

Efterfølgende kan du begynde at lede noget mere smalt.

Damefrisørsalon

Det er sjældent, at folk kalder den en damefrisørsalon, fordi langt de fleste saloner klipper hår på både damer og mænd, mens få ydermere tilbyder at ordne børns hår. Hos en salon i bemeldte kategori er der ofte rigtig rig chance for at blive forkælet. I de fleste tilfælde starter et besøg hos en damefrisør med en velbrygget kop te eller espresso og en ide om, hvad du gerne vil have han, får ud af ens hår.

I mange saloner er det muligt at komponere din helt personlige kur som indeholder både farvning og klip, men også eventuel hårkur og hovedbundsmassage, ifald dette kan være noget man måtte ønske under besøg. Ofte er frisøren, der skal ordne dit hår formidabel til at guide dig med at finde de løsninger, som er bedst til præcis din manke og din økonomi.

Herrefrisør

I Disse dage er det ikke alene de almindelige frisører for herrer, der findes her, for en del mænd vil gerne nusses om og have det optimale ud af besøget på samme vis som kvinderne. Derfor er der vokset en lang række anderledes herresaloner op, som foretager et større udvalg af klipninger end den klassiske frisørforretning for mænd.

Nu taler man selvsagt om de moderne barbershops, som laver professionel trimning af både hår og skæg ud over en række andre kure for herrer, der holder af at blive nusset lidt mere.

Børnefrisør

Børnene skal naturligvis også klippes indimellem og det er ikke alle, der kan svinge saksen over tumlingerne, som ikke helt kan sidde i ro. Hvorfor der er specielle saloner, som netop er uddannede til at arbejde snapt og præcist på puslingerne, der måske ikke har den samme tålmodighed som de voksne.

Frisører der tilbyder børneklip har i de fleste tilfælde kæmpe erfaring med særligt at trimme puslingerne og netop derfor kan det ofte blive en skøn oplevelse for de små, der til hverdag ikke kan lide at blive klippet og skulle sidde på numsen i en rum tid ad gangen.

Vælg den rette frisør med de rette produkter

Når du skal finde en frisørforretning, er det desuden en brandgod ide at veje op, om der findes nogle specifikke plejeprodukter, der gør sig specifikt godt på dit hår end andre. Når du vælger en frisørsalon, vælger du endvidere en vifte af varer, der anvendes i dit hår. Mange af kunderne køber herudover en række af de produkter, som bruges til håret ved salonen, så vi kan sætte og style frisuren selv og derfor kan du med god grund undersøge, hvilken produktserie netop frisøren du tænker på at bestille tid hos anvender.

Der udbydes et stort udvalg af forskellige produkter og producenter og i de fleste tilfælde bliver det præcis produkter, der er en del af at sætte den frisure du vil få lavet, når manken er stylet. Er du ikke alene interesseret i det endelige resultat, men også, hvordan det vedligeholdes, så kan man desuden finde en lang række økologiske frisører, som anvender hårkure, der er ikke bare mere skånsom for miljøet og dig. På samme måde er der endvidere en række frisørforretning, der foretager veganske behandlinger og produkter, som må vælges af dig, som ikke vil gå på kompromis.

Det koster en frisør

Der er meget stor udsving i, hvad du kan komme til at skulle slippe for et besøg hos salonen og her findes uden tvivl sammenhæng mellem det du betaler og det resultat du opnår hos salonen

Du kan altså uden problemer blive klippet og få sat dit hår hos en frisør og give hundrede kroner, men vil du gerne forkæles bedre og være sikker på, at salonen kan skabe de nye trends, de mest holdbare farver samt de mest effektive produkter, så bør du regne med at måtte at måtte af med en højere pris. I den dyre ende af skalaen koster en klipning mellem ettusind og 1500 og desuden må du beregne ekstra pleje, farve samt ekstra ydelser oveni.