Se alle lokale frisører - 6715 Esbjerg N, Sønderjylland

På denne side ser man oversigten af alle frisører omkring 6715 Esbjerg N - Sønderjylland. Se hvor de bor, prisoversigter, kontaktoplysninger, hjemmeside samt meget mere information. Altsammen samlet 1 enkelt sted, så man nemt kan få et overblik over alle mulighederne.

6700 Esbjerg

Den idylliske havneby i Sydvestjylland er DKs 5. største by og tæller i dag lige ved femoghalvfjerdstusind borgere. Esbjerg er en del nyere end mange af andre større byer her og opstod først efter opbygningen af havnen i attenhundredeotteogtres og var i tiden optil øde uden indbyggere. Byen er på grund af det Jyllands yngste by, men er groet med stor hast. Det betyder, at området laver markant kontrast og et godt samarbejde med nabobyen Ribe, som er en af landets ældste byer.

I dag er Esbjerg en by, som er opbygget om de talrige offshore-firmaer, som finder sted i farvandene ved byen. Det er videre denne havn, som skaber rammer omkring en kæmpe del af industrien i byen og her flere firmaer, som lejer lokaler i byen, findes.

Også kulturen her fortæller om dens plads lige ved Vesterhavet. Man finder eksempelvis et Søfartsmuseum, Natur- og Kulturformidlingscenteret med fokus på vadefugle i vådområderne og den store skulptur ’Mennesket ved Havet’ af den danske kunstner Svend Wiig. Desuden har området i samarbejde med Ribe stor fokus på området Nationalpark Vadehavet, som huser talrige fugle, sæler samt flere dyr, som ikke kan findes andre steder i DK. Det er en en kæmpe oplevelse i den danske natur for både børn og voksne i alle aldre.

Når det handler om uddannelsesinstitutionerne, er de som det kulturelle centreret om energi samt offshore-arbejde. Specifikt er olie og gas samt vindenergi noget, som spiller en stor rolle når det kommer til uddannelse og erhverv.

Som kommune har Esbjerg ønske om at vækste ved hjælp af det, de gør bedst. Som resultat af dette arbejder de mod at at få titlen som DKs energihovedstad. Planen skal udføres med udgangspunkt i Esbjergs erfaring indenfor præcis vedvarende energi og udvikles igennem samarbejde imellem flere end tohundredehalvtreds forskellige virksomheder, hvilket endvidere smitter af på uddannelserne i Esbjerg.

Sådan finder du den rette frisør

Når din frisure trænger til at blive trimmet, er tiden til en tur forbi barberen, men det er overhovedet ikke din første grund til at vælge at få dit hår klippet. Mange af os bruger også timerne i stolen som et break i arbejdsdagen, hvor der kan tankes op og kun slappe af.

Et smut forbi frisøren kan være alt fra en hverdagsoplevelse for de priviligerede, til afslapning i en hektisk arbejdsdag. Hvad enten du er pige, herre, eller barn, kan du besøge en salon, der efterkommer dine drømme og ønsker om den optimale frisure til alle lejligheder.

Sådan finder man den rette frisør

Når du vil vælge den optimale salon til at tage sig af din manke, er det meget væsentligt, at du ikke alene booker tid hos den første, som viser sig, når man anvender internettet. Der findes rigtig mange forskellige saloner at vælge fra så for at du kan blive totalt sikker på, at du ender med et udkom man kan være glad for, påkræver det, at du bruger lidt tid med at endevende mulighederne og hitte en frisør, som har specialiseret sig omkring akkurat den behandling man ønsker sig. Til at starte med kan man overveje, hvem af de herunder nævnte man kigger efter:

  • Dameklip
  • Barber
  • Børnefrisør

Nu kan du lægge ud med at kikke lidt mere smalt.

Dameklip

Det er ikke tit, at man kalder den en damefrisørsalon, fordi langt de fleste frisører klipper både piger og mænd, mens en del også tilbyder at klippe børnenes hår. Hos en frisørsalon i anførte kategori er der tit meget god mulighed for at blive forkælet. I flere fald begynder et besøg hos en frisør med en velbrygget kop te eller kaffe og en ide om, hvad du ønsker at hun, gør ved frisuren.

I mange frisører kan man sammensætte din egen klipning som indeholder både farve og klip, men også hårkur samt hovedbundsmassage, om det er nogle behandlinger du ønsker under besøg. Ofte er frisøren, der skal klippe dig uddannet til at hjælpe dig med at komme frem til de løsninger, som er de optimale til netop dine lokker og din økonomi.

Barber

I disse tider er det ikke længere bare de almindelige herrefrisører, som kan findes her i landet, for en del herrer vil gerne plejes og få det optimale ud af deres besøg på samme måde som kvinder. Hvilket er grunden til, at der er dukket en lang række avancerede herresaloner op, der laver mere specificerede kure end den kendte herrefrisør.

Nu taler man selvsagt om de nyere barbersaloner, som laver professionel trimning af både skæg og hår i tilgift med en række alternative behandlinger for herrer, der nyder at blive nusset lidt mere.

Børnefrisør

Børnene skal naturligvis også klippes engang imellem og det er de færreste, der kan klare en pusling, som ikke endnu kan sidde roligt. Hvorfor der er helt specielle frisører, som netop er dygtige til at trimme præcist og hurtigt med en pusling, der med garanti mangler det samme tålmod som voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i langt de fleste tilfælde kæmpe erfaring med netop at klippe puslingerne og netop derfor kan det blive en mindeværdig oplevelse for et barn, som til hverdag ikke kan lide at blive studset og skulle sidde roligt i lang tid på en gang.

Valg af produkter og frisør

Når du skal finde en frisør, er det også en brandgod ide at tænke over, om der er nogle unikke plejeprodukter, som egner sig godt i din manke end andre. Når du beslutter dig for en frisør, finder du ydermere en række af plejeprodukter, som anvendes i frisuren. Rigtig mange af os køber herudover et udvalg af produkterne, der bruges i dit hår ved frisørforretningen, for at kunne sætte håret selv og netop derfor kan du fordelagtigt undersøge, hvilken produktserie præcis salonen du påtænker at tage kontakt til bruger.

Der produceres en bred vifte af forskellige plejeprodukter samt brands og i de fleste tilfælde bliver det netop hårkurene, der vil være med til at lave den behandling du får lavet, når lokkerne er klippet. Er du ikke blot glad for det endelige resultat, men desuden, hvordan man skaber det, så kan man desuden finde en række organiske frisørforretninger, der anvender plejeprodukter, som er både mere skånsom for dig og miljøet. På samme måde findes der desuden en del frisørforretning, der tilbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, der må bruges af dig, der ikke kan nøjes.

Priser

Der er meget stor udsving i, hvad du kan forvente at måtte slippe for et besøg hos salonen og her er helt sikkert sammenfald imellem prisen og det resultat du oplever hos frisørforretningen

Du kan med andre ord uden problemer blive studset og få stylet håret hos en frisør og give en hundredmand, men vil du hellere passes lidt og være helt sikker på, at din salon har helt styr på de nye moder, de klareste farver samt de fineste varer, så bør du regne med at ende med at måtte af med en højere pris. I den dyre ende af skalaen koster en klipning i omegnen af 1000kr og 1500 og herudover bør du tillægge ekstra pleje, farvning og ekstra ydelser oveni.