Samling af lokale frisører - Nordjylland, 9352 Dybvad

På denne side finder man en oversigt af alle de lokale frisører ved 9352, Dybvad. Find deres adresse, priser på behandlinger, deres kontaktoplysninger, URL samt langt mere. Altsammen samlet ét sted, så du nemmere får et overblik af mulighederne.

9352 Dybvad i Nordjylland

Området Dybvad er kendetegnet ved at være høre under Regionen Nordjylland med postnummeret 9352. Området omkring Dybvad er som så mange andre af byerne i Danmark også berømt for det idylliske danske byliv med de små & fine stræder med smuk dansk arkitekttegnede bygninger.

I Dybvad kan man finde et par turistattraktioner, samt tøjbutikker og restauranter, ligesom man også gør i området nær dig.

Det er måske ikke alle som kender Dybvad & Nordjylland, men nu er det vidst ved at være på tide. Ligemeget om du leder efter de mange muligheder for en slagter, optiker, rideklub, wellness, tatovør, frisør, kosmetolog, grønthandler, slikbutik eller kiosk så kan vi hjælpe dig til at lokalisere en i nærheden af dig.

Find en frisør i nærheden af dig

På frisøroversigt.dk kan man finde overblikket over de lokale frisører i dit lokalområde så man hurtigere kan ringe til lige netop den frisør i Dybvad, Nordjylland. Der findes ikke noget mere trættende end at læse om frisører i alle af landets kommuner, når man kun har interesse for at finde en frisør i Dybvad. Og præcis derfor har vi samlet alle absolut mest benyttede frisører i dit lokalområde så man ikke skal lede mere.

Vælg den rette frisør

Hvis din frisure har brug for at blive klippet, er det tid til en tid hos en frisør, men det er ikke vores første grund til at nyde at få håret rettet til. Flere af os udnytter ligeledes timerne i stolen som en pause i en travl dag, hvor det er muligt at tanke op og blot koble af.

Et smut forbi frisøren bliver alt mellem en hverdagsoplevelse for de få, til selvforkælelse i en travl arbejdsdag. Lige meget om det er en dame, mand, eller barn, kan du søge en salon, som kan opfylde dine ønsker og drømme om den perfekte klipning til alle lejligheder.

Sådan finder du den rigtige frisør

Idet man vil vælge den optimale frisør til at behandle dinfrisure, er det yderst vitalt, at man ikke bare leder efter den første, som viser sig, når du anvender nettet. Der findes mange forskellige frisørsaloner at vælge mellem og for at man kan være totalt forvisset om, at du slutter med et udfald man bliver tilfreds med, fordrer det, at man spenderer noget tid på at afsøge mulighederne og finde en salon, som har specialiseret sig indenom akkurat den behandling man forestiller sig. Som en start kan man reflektere over, hvilke af de følgende man kigger efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herreklip
  • Børnefrisør

Bagefter kan man begynde at lede lidt mere smalt.

Dameklip

Det er ikke ofte, at vi kalder den en damefrisørsalon, fordi langt de fleste saloner tager imod både piger og mænd, mens få herudover tilbyder at ordne børnenes hår. Ved en salon i omtalte kategori er der jævnligt rigtig rig mulighed for at opleve forkælelse. I flere fald begynder en tur hos en damefrisør med en velbrygget kop the eller espresso og en ide om, hvad man gerne vil have hun, gør ved din manke.

I flere saloner kan du kreere din egen klipning som indeholder både klip og farve, men også eventuel hårkur samt massage af hovedbunden, om disse kan være behandlinger du måtte ønske under besøg hos frisøren. Ofte er frisøren, der skal klippe dig formidabel til at vejlede dig med at finde de løsninger, der kan være de optimale til præcis dit hår og din økonomi.

Barbershop

I Disse dage er det ikke længere kun de almindelige frisører for herrer, som findes her, for de fleste mænd vil plejes og få det optimale ud af klipningen på samme måde som kvinder. Hvilket er grunden til, at der er dukket en lang række friske frisørsaloner for herrer op, som foretager et større udvalg af kure end den traditionelle herrefrisørsalon.

Her taler vi selvskreven om de lækre barbershops, som laver professionel behandling af både hår og skæg i tilgift med et væld andre forkælelser for herrer, der holder af at blive behandlet lidt udover det sædvanlige.

Frisør til børn

Børnene skal selvfølgelig også klippes i ny og næ og det er mindstedelen, der kan trimme en pusling, som ikke helt formår at sidde stille. Derfor er der helt specielle saloner, der især er specialiserede i at trimme snapt og præcist på et barn, som med garanti ikke ejer den samme tålmodighed som en voksen.

Frisører der tilbyder børneklip har i mange tilfælde lang erfaring med netop at klippe de mindste og af den grund kan det sagtens ende ud som en mindeværdig oplevelse for tumlingerne, som normalt ikke kan lide at blive trimmet og skulle sidde roligt i længere tid på en gang.

Valg af produkter og frisør

Når du skal vælge en frisørsalon, er det endvidere en brandgod ide at tænke over, om der findes nogle originale produkter, der fungerer godt på din manke i forhold til nogle andre. Når du booker tid hos en frisørforretning, vælger du også en række af varer, der puttes i din manke. En stor del af os køber også et udvalg af produkterne, som bruges til manken hos salonen, så de kan style frisuren selv og derfor kan du fordelagtigt undersøge, hvilke produkter præcis den frisørforretning du tænker på at bestille tid hos tilbyder.

Der kan købes en bred vifte af forskellige produkter og brands og ofte bliver det netop hårprodukter, som kan være en del af at lave den frisure du får lavet, når frisuren er klippet. Er du ikke bare tilfreds med det færdige resultat, men endvidere, hvordan man skaber det, så findes der desuden en række bæredygtige frisørforretninger, der bruger produkter, som er ikke bare sundere for miljøet og for dig. På samme måde findes der desuden en del frisørforretning, der udbyder veganske behandlinger og produkter, som må vælges af dem, som ikke kan gå på kompromis.

Det koster en behandling

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan ende med at skulle slippe for et besøg hos frisøren og her er helt sikkert en sammenhæng mellem det du betaler og resultatet du oplever hos frisøren din frisør

Du kan derfor helt sikkert blive klippet og få sat håret hos en frisør og betale omkring 100kr, men vil du hellere nusses bedre og være helt sikker på, at frisørforretningen kan følge de nyeste trends, de lækreste farver samt de reneste produkter, så må du forvente at skulle at måtte betale mere. I den dyrere ende af prisskalaen koster en klipning et sted mellem ettusind kroner og 1500 kroner og så skal du tillægge ekstra behandlinger, farvning samt eventuelle pleje oveni.