Samling af lokale frisører - Fyn, 5380 Dalby

Her finder du overblikket af alle de lokale frisører tæt på 5380 Dalby - Fyn. Se adressen, prisoversigter, kontaktinformation, hjemmeside & langt mere. Alt sammen samlet ét enkelt sted, så man nemt kan få et overblik over mulighederne.

Dalby på Fyn, 5380

Byen Dalby kendes ved at være høre under Fyn Regionen med post nr. 5380. Området Dalby er som flere andre af byerne i DK også kendt for idyllisk byliv med de små søde alléer fyldt nydelig dansk arkitekttegnede bygninger.

I byen Dalby findes der nogle monumenter og turistattraktioner og derudover detailbutikker og spisesteder, som man også kan gøre i området nær dig.

Måske er det ikke ligefrem alle personer der kender Dalby og Fyn, men nu er det vidst på tide. Uanset om du er på udkig efter de mange valgmuligheder for en slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub, wellness, tatovør, frisør, kosmetolog eller grønthandler, så kan vi hjælpe dig med at lokalisere dem i dit område.

Lokaliser en frisør nær dig

Her på frisøroversigt.dk finder du oversigten af alle frisører i nærheden af dig, så du hurtigt kan ringe til lige netop den frisør i Dalby, Fyn. Der er ikke noget værre end at læse om frisører i alverdens danske kommuner, når nu du kun har interesse for at overskue en frisør i Dalby. Og netop derfor har vi samlet alle allermest besøgte frisører i 5380 Dalby - så man ikke skal undersøge mere.

Vælg den rette frisør

Hvis dit hår trænger til at blive rettet til, er tiden inde til et stop hos barberen, men det er slet ikke din eneste argument til at nyde at få dit hår trimmet. En stor del af os udnytter ligeledes bookingen i frisørstolen som et break i en travl arbejdsdag, hvor vi kan tanke op og blot slappe af.

En tur til din frisør er alt fra en hverdagsting for de priviligerede, til afslapning i en travl hverdag. Lige meget om det er en pige, dreng, eller et barn, kan man besøge en salon, som kan efterkomme dine drømme og ønsker om den perfekte klipning til enhver lejlighed.

Sådan finder du den rigtige frisør

Idet du forsøger at vælge den helt rigtige frisør til at behandle dit hår, er det yderst vitalt, at du ikke kun søger efter den første, som dukker frem, hvis man bruger nettet. Der findes rigtig mange forskellige saloner at vælge fra og for at du kan være totalt forvisset om, at du ender med det udkom man bliver glad for, påkræver det, at man spenderer noget tid med at gennemse mulighederne og opspore en frisør, som specialiserer sig omkring nøjagtigt den stil du ønsker dig. Som en begyndelse kan du reflektere over, hvem af de følgende man kigger efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herreklip
  • Børnefrisør

Bagefter kan du lægge ud med at kigge lidt mere smalt.

Dameklip

Det er sjældent, at man kalder den en damefrisørsalon, for de fleste frisører klipper hår på både kvinder og drenge, mens få ydermere tilbyder at klippe hår på børn. Ved en frisørsalon i bemeldte kategori er der ofte utrolig rig chance for at blive forkælet. I mange fald begynder et besøg ved en frisør med en lækker kop te eller espresso og en snak om, hvad man forventer at han, får ud af din manke.

I flere frisører kan man sammensætte din egen klipning som indeholder både farvning og klip, men også kur til håret samt massage af hovedbunden, hvis dette kan være noget man ønsker at tilføje dit besøg hos frisøren. Ofte er frisøren, som skal ordne dit hår formidabel til at vejlede dig med at ende med de klipninger, som vil være bedst til netop dine lokker og din pengepung.

Barbershop

I dag er det ikke længere alene de klassiske frisører for herrer, der kan findes her i landet, for en del mænd ønsker at nusses om og få det optimale ud af klipningen ligesom kvinder. Hvorfor der er dukket en lang række moderne herresaloner op, som laver et større udvalg af kure end den traditionelle frisør for mænd.

Her taler man selvsagt om de nyere barbersaloner, som har specialiseret sig indenfor professionel klipning af både hår og skæg i tilgift med et væld andre forkælelser for herrer, som kan lide at blive behandlet lidt udover det sædvanlige.

Saloner, der tilbyder børneklip

Børnene skal selvfølgelig også forkæles engang imellem og det er de færreste, der kan klippe puslingerne, der ikke formår at sidde roligt. Hvorfor der er helt specielle frisører, der netop er gode til at arbejde hurtigt og præcist med de små, der helt sikkert ikke er i besiddelse af den samme tålmodighed som en voksen.

Frisører, der klipper børn besidder i langt de fleste tilfælde kæmpe erfaring med særligt at kommunikere med puslingerne og af den grund kan det sagtens ende ud som en skøn oplevelse for de små, som i hverdagen ikke kan lide at blive klippet og skulle sidde stille i en rum tid på en gang.

Valg af produkter og frisør

Når du skal vælge en salon, er det også en brandgod ide at tænke over, om der søges nogle særlige plejeprodukter, som egner sig specifikt godt på dine lokker end andre. Når du booker tid hos en frisørsalon, får du oveni en linje af plejeprodukter, der bruges i din frisure. Rigtig mange af forretningens kunder køber også et udvalg af produkterne, som bruges i manken ved frisøren, for at kunne sætte og style frisuren selv og derfor kan du med stor fordel tjekke, hvilken produktserie netop den salon du tænker på at kontakte anvender.

Der kan findes en lang række forskellige plejeprodukter og brands og tit er det netop hårprodukter, som er en del af at sætte den style du har fået lavet, når håret er lavet. Er du ikke blot interesseret i det færdige resultat, men også, hvordan det kan skabes, så kan man også finde en række organiske frisører, der anvender hårprodukter, som er ikke bare bedre for miljøet og dig. Som findes der desuden en del salon, som tilbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, der må bruges af dem, som ikke kan gå på kompromis.

Det koster en frisør

Der er meget stor forskel på, hvad du kan ende med at måtte slippe for et besøg hos frisørsalonen og der findes uden tvivl en sammenhæng mellem det du betaler og resultatet du opnår hos frisøren din frisør

Du kan derfor sagtens blive klippet og få stylet dit hår i en frisørsalon og en hundredkroneseddel, men vil du hellere forkæles bedre og være sikker på, at din frisør kan følge de nyeste trends, de lækreste farver og de mest effektive produkter, så må du forvente at måtte at betale flere penge. I mere dyre ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på et sted mellem tusind kroner og femtenhundrede kroner og endvidere skal du regne med behandlinger, farvning samt yderlige plejeprodukter oveni.