Alle frisører - Midtjylland, 8220 Brabrand

Herunder ser du samlingen af alle de lokale frisører i området omkring 8220 Brabrand - Midtjylland. Find adresserne, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, hjemmeside samt meget mere. Altsammen samlet 1 enkelt sted, så man nemmere kan få overblik af de mange muligheder.

8000 Århus

Hovedstaden i Jylland findes lige ud til kysten af Jylland. Aarhus er et sted, der byder på et væld af forskellige oplevelser for både voksne og børn i alle aldre, derfor er byen også en af de mest besøgt rejsemål for så vel danske og udenlandske besøgende.

Aarhus selv byder på gode muligheder for at købe ind, både i gågadekvarteret, såvel som i en lang række indkøbscentre som blandt andet Bruuns Galleri og Storcenter Nord. Endvidere ses der videre mange klassiske restauranter og cafeer indenfor gåafstand fra banegården, således at der kan nås en mættende bid mad, når der skal fyldes op til middag eller en velsmagende middag inden I vender næsen hjemad.

Ud over indkøb, har Aarhus herudover en lang række uddannelser. Du finder en masse uddannelser på universitetet sammen med faguddannelser og flere forskellige muligheder for at opsøge din drømmekarriere. Netop af den grund findes der desuden et flot udvalg af studieboliger her, der giver den et farverigt aftenliv med utallige dansesteder og barer over alle byens dele.

Sidst men ikke mindst er den herudover en skøn by for små og store familier. Både familier, som er på udkig efter eget hus, med have og grønne omgivelser, men også dem, der vil bosætte sig tæt på Århus og ikke behøver ligeså mange kvadratmeter for at trives. Aarhus er fyldt med skønne rækkehuse og lejligheder, mens staderne tilbyder en bred vifte af muligheder for at bygge eller søge klassiske hjem i alle størrelser og prisklasser.

Byen har desuden kulturelle oplevelser samt museer for for alle. Du kan eksempelvis besøge Moesgaard Museum i midten af de skønneste, grønne områder og slutte af med en smuk slentretur til stranden, eller opleve stor verdenskunst på ARoS kunstmuseum, der endvidere har Regnbuen, der tilfører et farvefuldt udsyn ud over hele Århus fra oven. Alt i alt, er den en perle, som ikke blot kalder på korte ture, men bestemt også kalder på længerevarende besøg eller endda som en permanent løsning.

Valg af frisør

Hvis håret har brug for at blive trimmet, er det tid til en tur forbi barberen, men det er langt fra vores eneste grund til at vælge at få dit hår trimmet. En del af os nyder ligeledes tiden hos frisøren som et break i hverdagen, hvor vi kan tanke op og blot slappe af.

En tur til en frisør bliver alt mellem en hverdagsoplevelse for de heldige, til selvomsorg i en travl arbejdsdag. Lige meget om du er kvinde, mand, eller barn, kan du søge en frisørsalon, der opfylder dine drømme og ønsker om den helt rigtige klipning til alt.

Vælg den rette frisør

Når du vil finde den helt rigtige salon til at tæmme din manke, er det meget vigtigt, at du ikke blot leder efter den første, som kommer op, når man anvender telefonen. Der findes et utal forskellige frisørsaloner at vælge blandt og for at man kan være helt sikker på, at man ender med et slutresultat man kan være glad for, kræver det, at du tilbringer en del tid med at endevende mulighederne og fremfinde en salon, som har specialiseret sig indenom netop den behandling du ønsker dig. Som en start kan man reflektere over, hvilke af de følgende man kigger efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herrefrisør
  • Salon, der tilbyder børneklip

Nu kan du begynde at søge en del mere personligt.

Dameklip

Det er ikke ofte, at vi kalder det en damefrisør, fordi langt de fleste frisører klipper både damer og drenge, mens nogle herudover tilbyder at ordne børns hår. Hos en damefrisør i bemeldte kategori er der jævnligt meget rig chance for at blive forkælet. I flere tilfælde begynder en tur hos salonen med en varm kop the eller espresso og en snak om, hvad du ønsker at frisøren, gør ved dit hår.

I en række frisører er det muligt at forme din egen behandling indeholdende eksempelvis klip og farve, men også hårkur samt hovedbundsmassage, hvis dette kan være behandlinger du kunne ønske som en del af dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren, der skal klippe dig formidabel til at vejlede dig med at vælge de frisurer, der vil være optimale til præcis dine lokker og din økonomi.

Barber

I disse tider er det ikke længere blot de helt almindelige frisører for herrer, der findes herhjemme, for mange herrer ønsker at plejes og få det perfekte ud af bookingen på samme vis som kvinderne. Derfor er der dukket et antal mere moderne herrefrisører op, der foretager flere behandlinger end den almindelige frisørforretning for mænd.

Nu taler vi selvskreven om de luksuriøse barbershops, som laver professionel trimning af både skæg og hår i tilgift med en række alternative kure til herrer, som holder af at blive forkælet lidt ekstra.

Børneklip

Børnene skal naturligvis også klippes i ny og næ og det er mindstedelen, som kan styre lokkerne på de små, der ikke kan sidde stille. Derfor er der specielle saloner, der især er gode til at trimme hurtigt og præcist med et barn, der stensikkert mangler tålmodighed som voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i langt de fleste tilfælde lang erfaring med særligt at klippe et barn og derfor kan det ofte ende ud som en skøn oplevelse for en pusling, der i hverdagen ikke bryder sig om at blive trimmet og måtte sidde i en stol i længere tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du skal finde en frisørforretning, er det desuden en ideel ide at veje op, om der søges nogle originale produkter, der virker bedre på din manke end andre. Når du beslutter dig for en frisørsalon, vælger du ydermere en linje af plejeprodukter, som puttes i din manke. Mange af forretningens kunder køber herudover en del af de produkter, som bruges til din frisure ved frisørsalonen, så de kan ordne lokkerne selv og netop af den grund kan du med stor fordel undersøge, hvilke produkter netop den frisørforretning du overvejer at tage kontakt til tilbyder.

Der produceres et stort udvalg af forskellige produkter samt producenter og i de fleste tilfælde bliver det præcis produkter, som kan være en del af at lave den frisure du får lavet, når frisuren er stylet. Er du ikke alene forelsket i det færdige resultat, men også, hvordan man opnår det, så findes der desuden en række bæredygtige saloner, der anvender plejeprodukter, der er ikke bare mere skånsom for dig og miljøet. Ligesom findes der også en del frisører, der laver veganske behandlinger og hårprodukter, som må bruges af dem, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Det koster en behandling

Der er enorm forskel på, hvad du kan ende med at skulle slippe for en tur til frisørforretningen og her er i de fleste tilfælde en sammenhæng imellem den pris du betaler og den service du opnår hos frisørsalonen

Du kan derfor sagtens blive studset og få stylet håret hos en frisør og kun give et hundrede kroner, men vil du hellere passes lidt og være sikker på, at frisørforretningen kender den nyeste stil, de mest holdbare farver og de bedste varer, så bør du regne med at måtte at flere penge. I den dyrere ende af skalaen er prisen for en klipning omkring ettusind og 1500 kroner og så må du regne med pleje, farvning og ekstra produkter oveni.