Oversigt over lokale frisører - Møn, 4791 Borre

På siden her kan du finde en samling af alle frisører tæt på 4791, Borre. Find deres adresse, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, website & langt mere. Samlet 1 sted, så man nemt kan få et overblik over de mange muligheder.

Borre, 4791, Møn

Området omkring Borre kender man for at være tilhøre Møn og har postnummer 4791. Borre er som så mange andre af byerne i DK også berømt for det idylliske danske byliv med små pæne veje med smuk dansk arkitektur.

I byen Borre kan man finde flere turistattraktioner, og shoppingmuligheder & restauranter, som du også kan gøre i dit område.

Det er måske ikke alle personer som genkender lige meget ved Borre & Møn, men nu er det vidst ved at være tid. Uanset om man leder efter de mange muligheder for en kiosk, slagter, optiker, rideklub, wellness, tatovør, frisør, kosmetolog, grønthandler eller slikbutik så kan vi assistere med at finde en i dit område.

Find din lokale frisør nær dig

Her hos frisøroversigt.dk får man oversigten af de lokale frisører i nærheden af dig, så man langt nemmere kan ringe til lige netop den frisør i 4791 Borre, Møn. Der er nok ikke noget mere belastende end at læse om frisører i alle af landets Regioner, hvis nu man udelukkende er interesseret i at se en frisør i Borre. Så derfor har vi lokaliseret de mest benyttede frisører i dit nærområde - så du slipper for at lede yderligere.

Sådan finder du den rette frisør

Hvis frisuren har brug for at blive klippet, er det tid til en tur forbi en frisør, men det er langt fra vores eneste argument til at nyde at få din frisure rettet. En del af os nyder ligeledes timerne hos frisøren som en pause i en travl hverdag, hvor det er muligt at tanke op og kun koble af.

Et smut forbi din frisør kan være alt mellem en hverdagsting for de heldige, til afslapning i en travl hverdag. Hvad end du er pige, herre, eller et barn, kan du besøge en frisørsalon, som kan opfylde dine ønsker og drømme om den helt optimale klipning til enhver lejlighed.

Sådan finder man den rette frisør

Idet man skal vælge den rette salon til at tage sig af din manke, er det virkelig vitalt, at man ikke bare søger efter den første, der viser sig, hvis du bruger nettet. Der findes mange forskellige frisører at vælge mellem og for at man kan være helt sikker på, at man ender med det udfald du kan være tilfreds med, kræver det, at du spenderer en del tid med at endevende mulighederne og fremfinde en frisørsalon, som specialiserer sig omkring præcis det du drømmer om. Til at begynde med kan man reflektere over, hvilken af de herunder nævnte du kigger efter:

  • Dameklip
  • Barbershop
  • Salon, der tilbyder børneklip

Herefter kan du begynde at kigge noget mere smalt.

Damefrisør

Det er efterhånden usædvanligt, at nogen kalder den en damefrisør, for de fleste frisører klipper både damer og drenge, mens en del herudover kan ordne børnenes hår. Hos en damefrisør i bemeldte kategori er der jævnligt meget god mulighed for at blive forkælet. I mange fald starter en tur til en damefrisør med en lækker kop the eller espresso og en snak om, hvad du gerne vil have hun, gør ved ens hår.

I de fleste frisørsaloner har du muligheden for at komponere din helt personlige kur med for eksempel farve og klipning, eller eventuel hårkur samt massage af hovedbunden, hvis dette er behandlinger man måtte ønske under besøg. Tit er frisøren, som skal ordne dit hår formidabel til at guide dig med at finde de frisurer, der kan være optimale til netop din manke og din pengepung.

Herrefrisør

Nu er det ikke alene de almindelige herrefrisører, som findes her, for en del mænd vil gerne plejes og have det bedste ud af besøget på samme måde som kvinder. Hvorfor der er vokset en lang række avancerede herresaloner op, som laver flere behandlinger end den klassiske herrefrisørsalon.

Her taler vi selvfølgelig om de mere moderne barbershops, der har specialiseret sig i professionel trimning af både hår og skæg ud over en vifte andre behandlinger til herrer, der holder af at blive forkælet lidt mere.

Frisør til børn

Tumlingerne skal naturligvis også trimmes med jævne mellemrum og det er mindstedelen, som kan styre en pusling, som ikke endnu kan sidde i ro. Hvorfor der er specielle saloner, der præcis er dygtige til at trimme præcist og snapt med en pusling, der måske mangler tålmodighed som en voksen.

Frisører der tilbyder børneklip har i mange tilfælde bred erfaring med særligt at kommunikere med en pusling og af den grund kan det også ende ud som en skøn oplevelse for tumlingerne, som i hverdagen ikke bryder sig om at blive studset og skulle sidde stille i en rum tid ad gangen.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en salon, er det også en brandgod ide at overveje, om der søges nogle særlige plejeprodukter, der egner sig særlig godt på dit hår end andre. Når du vælger en frisør, får du endvidere en vifte af pleje, der puttes i din frisure. Rigtig mange af os investerer i en række af produkterne, som anvendes til dit hår hos frisørforretningen, for at kunne ordne håret selv og netop af den grund kan du fordelagtigt tjekke op på, hvilken produktserie netop den frisør du påtænker at bestille tid hos bruger.

Der findes en bred vifte af forskellige plejeprodukter samt mærker og i mange tilfælde er det netop disse plejeprodukter, som vil være en del af at holde den behandling du får lavet, når lokkerne er færdig. Er du ikke kun interesseret i det endelige resultat, men herudover, hvordan det bør vedligeholdes, så findes der også en lang række økologiske frisørforretninger, som anvender produkter, der er både mere skånsom for dig og miljøet. På samme måde findes der også en del salon, der udbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, som må anvendes af dem, der ikke kan gå på kompromis.

Hvad er prisen for en behandling?

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan komme til at skulle betale for et besøg hos frisøren og her findes uden tvivl sammenhæng imellem den pris du betaler og servicen du ender med hos din frisør

Du kan altså helt sikkert blive studset og få stylet dit hår i en salon og betale omkring en hundredmand, men vil du gerne passes lidt og være helt sikker på, at din salon har helt styr på de nyeste trends, de reneste farver og de bedste varer, så må du regne med at skulle at måtte af med flere penge. I den dyrere ende af prisskalaen koster en klipning på mellem 1000 og 1500 kroner og endvidere må du tillægge ekstra pleje, farvning og ekstra produkter oveni.