Alle frisører nær dig - Fyn, 5400 Bogense

På siden her kan du finde en samling af alle frisører omkring 5400 Bogense - Fyn. Se adressen, priser på behandlinger, kontaktoplysninger, domæne & meget mere information. Altsammen samlet ét sted, så du nemt får et overblik over alle mulighederne.

Bogense, 5400, Fyn

Området omkring Bogense er kendetegnet ved at være høre under Fyn Regionen som har post nr. 5400. Bogense er som så mange andre af byerne i Danmark berømt for hyggeligt byliv med de mindre & søde alléer omgivet af smuk danske arkitekttegnede bygninger.

I Bogense finder du mange monumenter, og derudover shoppingmuligheder samt spisesteder, ligesom du også gør i dit lokalområde.

Måske er det ikke alle der kender alt ved Bogense og Fyn, men så er det måske ved at være tid. Uanset om du er på udkig efter valgmulighederne for en kosmetolog, grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub, wellness, tatovøreller frisør, så hjælper vi til at finde én i dit lokalområde.

Find frisører i nærheden af dig

Hos frisøroversigt.dk finder man oversigten med de lokale frisører i dit lokalområde - så du langt hurtigere kan komme i kontakt med den bedste frisør i Bogense. Der findes ikke meget mere belastende end at finde frisører i alverdens af landets Regioner, når man kun har interesse for at finde en frisør i 5400 Bogense. Netop derfor har vi lokaliseret alle de absolut mest besøgte frisører nær dig så du ikke skal undersøge yderligere.

Valg af frisør

Når din frisure har brug for at blive klippet, er tiden til et stop hos frisøren, men det er ikke din første grund til at få håret trimmet. En stor del af os nyder også bookingen hos frisøren som en pause i en travl arbejdsdag, hvor der kan tankes op og bare koble af.

En tur til en frisør er alt fra en hverdagsoplevelse for de priviligerede, til selvomsorg i en hektisk arbejdsdag. Hvad enten man er en dame, mand, eller barn, kan du finde en frisør, som efterkommer dine ønsker og drømme om den optimale frisure til alt.

Vælg den rette frisør

Hvis man forsøger at finde den bedste frisør til at tæmme din manke, er det yderst vitalt, at man ikke kun kigger efter den første, der viser sig, når man bruger telefonen. Der er utroligt mange forskellige saloner at vælge mellem og for at man kan være totalt forvisset om, at du afslutter med det udkom du bliver glad for, kræver det, at man tilbringer noget tid på at undersøge mulighederne og finde en salon, der specialiserer sig omkring lige netop det man forestiller sig. Til at begynde med kan du reflektere over, hvilken af de herunder nævnte du er på udkig efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herrefrisørsalon
  • Børnefrisør

Herefter kan man lægge ud med at kigge en del mere smalt.

Damefrisørsalon

Det er ikke tit, at man kalder det en damefrisørsalon, fordi langt de fleste frisører klipper hår på både piger og mænd, samtidig med en del endvidere kan trimme børnenes hår. Ved en damefrisør i denne kategori er der jævnligt rigtig stor chance for at opleve forkælelse. I flere tilfælde begynder en tur hos salonen med en velbrygget kop the eller espresso og en snak om, hvad man ønsker at hun, gør ved dine lokker.

I en række frisører kan man kreere din egen kur som indeholder for eksempel farve og klipning, men også eventuel hårkur samt massage af hovedbunden, om dette er nogle behandlinger man kunne ønske at tilføje dit besøg. I mange tilfælde er frisøren, der skal ordne dit hår dygtig til at guide dig med at komme frem til de løsninger, som er de bedste til netop dit hår og din pengepung.

Barber

I disse tider er det ikke længere blot de gængse frisører for herrer, der findes her, for de fleste mænd ønsker at plejes og have det bedste ud af bookingen på samme måde som kvinder. Hvorfor der er vokset en række friske herrefrisører op, der foretager flere behandlinger end den traditionelle herrefrisørsalon.

Her taler man naturligvis om de luksuriøse barbershops, der laver professionel trimning af både skæg og hår i sammenspil med et væld andre behandlinger til herrer, der holder af at blive nusset lidt ekstra.

Saloner, der tilbyder børneklip

Tumlingerne skal naturligvis også forkæles indimellem og det er ikke alle, der kan svinge saksen over en tumling, der ikke helt formår at sidde stille. Hvorfor der er specielle frisører, der netop er uddannede til at klippe snapt og præcist på børnene, som helt sikkert mangler den samme tålmodighed som de voksne.

Frisører, der klipper børn har i mange tilfælde lang erfaring med særligt at klippe et barn og af den grund kan det også blive en skøn oplevelse for de mindste, der normalt ikke har lyst til at blive trimmet og måtte sidde stille i længere tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du vælger frisør, er det endvidere en ideel ide at tænke over, om der er nogle specifikke produkter, der virker særlig godt på dit hår i forhold til nogle andre. Når du vælger en frisørforretning, vælger du ydermere en linje af plejeprodukter, der puttes i håret. En stor del af frisørens kunder køber desuden et udvalg af produkterne, som anvendes i dine lokker hos frisørsalonen, for at kunne style den nye frisurede nye lokker selv og derfor kan du med god grund undersøge, hvilke produkter netop frisørforretningen du tænker på at booke tid hos bruger.

Der tilbydes en lang række forskellige plejeprodukter samt producenter og tit bliver det præcis disse plejeprodukter, der er med til at sætte den behandling du har fået udført, når din frisure er stylet. Er du ikke blot glad for det endelige resultat, men herudover, hvordan det opnås, så findes der også en masse organiske frisørsaloner, som bruger hårprodukter, der er både sundere for dig og miljøet. Som findes der endvidere en række frisørforretning, som udbyder veganske behandlinger og hårprodukter, som kan anvendes af dem, som ikke ønsker at nøjes.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan ende med at skulle slippe for et besøg hos frisørsalonen og her er i de fleste tilfælde sammenhæng imellem det du betaler og det resultat du opnår hos din frisørforretning

Du kan derfor helt sikkert blive klippet og få stylet dit hår hos en frisør og slippe hundrede kroner, men vil du hellere forkæles bedre og være sikker på, at frisørforretningen kender de nye trends, de mest holdbare farver og de højst roste produkter, så kan du forvente at komme til at måtte af med en højere pris. I mere dyre ende af prisskalaen koster en klipning omkring ettusind og 1500kr og desuden skal du regne med ekstra behandlinger, farve og ekstra ydelser oveni.