Samling af frisører nær dig - 5610 Assens, Fyn

På denne side kan man se en oversigt af alle lokale frisører tæt på 5610 Assens - Fyn. Se hvor de bor, priser på behandlinger, kontaktinformation, hjemmeside samt meget mere. Altsammen samlet et enkelt sted, så du nemt får overblik over mulighederne.

Assens på Fyn, 5610

Assens kender du for at være tilhøre Fyn Regionen med post nr. 5610. Området Assens er som så mange andre byer i det danske land kendetegnet ved det idylliske byliv med de små og fine veje fyldt nydelig dansk arkitekttegnede bygninger.

I området Assens finder man flere turistattraktioner og monumenter, udover detailbutikker & spisesteder, som du gør i dit nærområde.

Måske er det ikke ligefrem alle personer der genkender lige meget ved Assens, men så er det vidst ved at være på tide. Hvad end du leder efter de mange muligheder for slagtere, optikere, rideklubber, wellness, tatovører, frisører, kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker eller kiosker, så hjælper vi til at finde dem nær dig.

Lokalisér en lokal frisør nær dig

Hos frisøroversigt.dk kan man få en oversigt over de lokale frisører i dit nærområde, så du hurtigt kan ringe til den helt rigtige frisør i Assens. Der er nok ikke noget værre end at læse om frisører i alle danske områder hvis nu du udelukkende har interesse for at overskue en frisør i Assens. Derfor har vi på frisøroversigt.dk fundet alle de allermest besøgte frisører i området omkring dig, så du undgår at lede længere.

Valg af frisør

Når frisuren har brug for at blive trimmet, er det tid til en tur forbi barberen, men det er overhovedet ikke vores eneste argument til at vælge at få dit hår rettet til. Rigtig mange af os nyder også tiden hos frisøren som et break i en travl arbejdsdag, hvor vi kan tanke op og bare koble af.

En tur til frisøren bliver alt fra en hverdagsoplevelse for de heldige, til selvforkælelse i en hektisk hverdag. Hvad enten du er kvinde, herre, eller et barn, kan du søge en frisør, som kan efterkomme dine ønsker og drømme om den helt optimale frisure til enhver lejlighed.

Vælg den rigtige frisør

Idet man skal vælge den rette salon til at tæmme dine lokker, er det rigtig vitalt, at du ikke blot vælger den første, som kommer op, hvis du bruger nettet. Der findes utallige forskellige frisører at vælge blandt så for at du kan blive fuldstændig sikker på, at man ender med det udkom man bliver glad for, fordrer det, at du tilbringer noget tid på at gennemlede mulighederne og fremfinde en frisørsalon, som specialiserer sig indenfor akkurat det du forestiller dig. Som en begyndelse kan man reflektere over, hvilke af de følgende du er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Herrefrisør
  • Børnefrisør

Efterfølgende kan du bevæge dig videre til at kigge en del mere smalt.

Damefrisør

Det er ikke tit, at folk kalder det en damefrisør, fordi de fleste frisører ordner hår på både damer og mænd, mens nogle også kan trimme børnehår. Ved en frisørsalon i omtalte kategori er der ofte utrolig rig chance for at opleve forkælelse. I flere fald starter en tur til frisørsalonen med en varm kop te eller espresso og en snak om, hvad man gerne vil have han, får ud af frisuren.

I mange frisørsaloner er det muligt at lave din personlige behandling indeholdende f.eks. farve og klip, eller eventuel hårkur og massage af hovedbunden, ifald disse er nogle behandlinger man ønsker som en del af dit besøg hos frisøren. I mange tilfælde er frisøren, som skal klippe dig dygtig til at guide dig med at komme frem til de klipninger, som er optimale til præcis dine lokker og din pengepung.

Barber

I Disse dage er det ikke længere alene de almindelige frisører for herrer, der er at finde herhjemme, for mange mænd vil gerne nusses om og have det perfekte ud af besøget på samme måde som kvinderne. Hvilket er grunden til, at der er dukket en række anderledes frisørsaloner for herrer op, som kan tilbyde anderledes behandlinger end den klassiske herrefrisør.

Her taler man selvskreven om de lækre barbershops, der laver professionel trimning af både hår og skæg sammen med en bunke alternative behandlinger til herrer, som kan lide at blive behandlet lidt mere.

Saloner med børneklip

De små skal naturligvis også trimmes engang imellem og det er de færreste, som kan klippe de mindste, som ikke endnu kan sidde roligt. Hvorfor der er helt specielle saloner, som præcis er gode til at arbejde hurtigt og præcist på puslingerne, der stensikkert ikke har det samme tålmod som de voksne.

Børnefrisører har i langt de fleste tilfælde bred erfaring med præcis at trimme børnene og netop derfor kan det sagtens ende ud som en mindeværdig oplevelse for en tumling, som i hverdagen ikke bryder sig om at blive klippet og måtte sidde stille i lang tid på en gang.

Sådan finder du den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en frisør, er det herudover en ideel ide at veje op, om der er nogle unikke produkter, der egner sig godt på dine lokker end nogle andre. Når du finder en salon, får du også en vifte af produkter, som anvendes i lokkerne. Mange af os investerer i en del af de produkter, som bruges i frisuren ved frisøren, for at kunne sætte håret selv og netop af den grund kan du med god grund tjekke, hvilke produkter præcis frisørforretningen du overvejer at tage kontakt til anvender.

Der er en lang række forskellige hårprodukter og mærker og i mange tilfælde er det præcis disse plejeprodukter, som kan være en del af at lave den style du får lavet, når håret er stylet. Er du ikke bare forelsket i det endelige resultat, men herudover, hvordan det skal vedligeholdes, så kan man desuden finde en masse organiske frisørforretninger, som anvender hårprodukter, som er både sundere for miljøet og for dig. På samme måde er der endvidere en del frisørforretning, der foretager veganske behandlinger og plejeprodukter, der kan bruges af dig, som ikke ønsker at nøjes.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er meget stor udsving i, hvad du kan forvente at skulle betale for et besøg hos salonen og her er uden tvivl en sammenhæng imellem prisen og servicen du oplever hos salonen

Du kan derfor helt sikkert blive trimmet og få stylet dit hår i en frisørsalon og betale en hundredkroneseddel, men vil du hellere passes lidt og være helt sikker på, at din frisør kan følge den nyeste mode, de smukkeste farver samt de højst roste produkter, så må du regne med at måtte at betale flere penge. I mindre økonomiske ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på mellem 1000kr og femtenhundrede kroner og herudover bør du tillægge behandlinger, farvning samt eventuelle produkter oveni.