Se alle lokale frisører - Nordjylland, 9200 Aalborg SV

Her ser du et overblik af alle lokale frisører ved 9200 Aalborg SV - Nordjylland. Find adresserne, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, hjemmeside og langt mere. Samlet et sted, så du nemmere får overblik over alle mulighederne.

9200 Aalborg

Den Nordjyske diamant ligger skønt placeret ved Limfjorden, som giver byen et unikt stempel af at være en havneby inde midt i på land. Byen byder ikke kun på unikke oplevelser i naturen, men ydermere kulturelle oplevelser og shoppingmuligheder for alle, udover utallige muligheder for at se både karneval, musik og kunst i det grønne.

Som den fjerde største by her i landet med over hundredtusind beboere bliver byen gennemgang for for trafik imellem Nordjylland og resten af Danmark. Det betyder, at du både har mulighed for at besøge Aalborg for sig selv eller som del af en rejse videre og det bærer Aalborg præg af idet en del af dens forretninger og kulturoplevelser findes samlet omkring banegården.

Perlen her er ikke bare knudepunkt imellem den nordlige del af Jylland og resten af Danmark, men ydermere også en universitetsby. Der er flere mindre afdelinger af Aarhus Universitet i byen, sammen med flere faguddannelser og muligheder for praktisk erfaring. Det betyder ydermere, at der er flere unge mennesker i byen, der har et rigt liv på restauranter og på værtshuse og diskoteker om natten.

Som familie med børn findes her også skønne muligheder for at starte et skønt liv i Aalborg. Aalborg har flere forskellige slags hjem både for de, som søger lejlighed i centrum, men også de, der søger efter noget mere plads både indenfor og udenfor.

Både nord for og syd for vandet er der mange steder, som er blevet omdannet til områder med siddepladser og mulighed for at drikke en kop te eller kaffe med udsyn udover Fjorden. Det minder i den grad om det populære havnebad i både Århus og København og danner rammerne for en hyggelig følelse i byrummet, som helt sikkert er værd at besøg.

Den kan endvidere prale af en smuk ligevægt mellem velpassede, gamle bygninger og mere moderne arkitektur, som balancerer sig ligeværdigt og byder på muligheden for at leje et hus i præcis de omgivelser, som passer til jeres ønsker.

Frisører

Hvis håret trænger til at blive klippet, er tiden til et stop hos din frisør, men det er ikke vores eneste grund til at nyde at få håret rettet. En del af os tager ligeledes tiden i frisørstolen som et frikvarter i en travl dag, hvor man kan tanke op og bare koble af.

En tur til en frisør er alt fra en hverdagsoplevelse for de heldige, til afslapning i en hektisk arbejdsdag. Hvad enten det er en kvinde, dreng, eller barn, kan du søge en salon, der kan efterkomme dine ønsker og drømme om den helt perfekte klipning til alt.

Sådan finder du den rigtige frisør

Hvis man vil vælge den helt rette frisør til at få styr på din manke, er det yderst vitalt, at man ikke bare leder efter den første, der viser sig, når du søger på nettet. Der findes mange forskellige frisører at vælge imellem og for at man kan være fuldstændig forvisset om, at man ender med et resultat man bliver glad for, kræver det, at du spenderer noget tid på at gennemlede mulighederne og finde en frisørsalon, der specialiserer sig indenfor akkurat den stil du ønsker dig. Til at begynde med kan du overveje, hvilke af de herunder nævnte du er på udkig efter:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Børneklip

Så kan man starte med at kigge lidt mere personligt.

Dameklip

Det er sjældent, at vi kalder den en damefrisør, fordi langt de fleste frisører klipper både damer og herrer, mens en del også kan ordne hår på børn. Hos en frisør i denne kategori findes der ofte meget god mulighed for at blive forkælet. I flere fald starter en tur til en salon med en lækker kop the eller kaffe og en samtale om, hvad du forventer at frisøren, får ud af ens hår.

I flere frisører har du muligheden for at sammensætte din helt egen kur indeholdende eksempelvis klipning og farve, eller hårkur samt massage af hovedbunden, hvis dette kan være behandlinger man måtte ønske under besøg. I mange tilfælde er frisøren, som skal klippe dig uddannet til at vejlede dig med at finde de frisurer, der kan være de optimale til netop dit hår og din pengepung.

Herrefrisør

I Disse dage er det ikke alene de helt almindelige frisører for herrer, som findes her, for en del mænd vil gerne forkæles og have det bedste ud af deres besøg ligesom kvinderne. Hvorfor der er vokset et antal moderne mandefrisører op, der tilbyder et større udvalg af klipninger end den klassiske frisørforretning for herrer.

Her taler vi selvskreven om de mere moderne barbersaloner, som har specialiseret sig indenfor professionel behandling af både skæg og hår samt en række andre behandlinger for herrer, der kan lide at blive nusset lidt udover det sædvanlige.

Børnefrisør

Tumlingerne skal selvfølgelig også forkæles med jævne mellemrum og det er mindstedelen, som kan styre de små, der ikke helt formår at sidde roligt. Derfor er der helt specielle frisører, der præcis er uddannede til at klippe præcist og hurtigt med puslingerne, der muligvis ikke er i besiddelse af det samme tålmod som en voksen.

Børnefrisører besidder i de fleste tilfælde kæmpe erfaring med særligt at trimme et barn og af den grund kan det ofte ende med at blive en behagelig oplevelse for et barn, som til hverdag ikke har lyst til at blive studset og være nødt til at sidde i en stol i lang tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du finder en salon, er det herudover en fantastisk ide at tænke over, om der findes nogle specifikke produkter, som fungerer specifikt godt i dit hår end andre. Når du beslutter dig for en frisørsalon, vælger du oveni en vifte af plejeprodukter, som bruges i frisuren. Rigtig mange af forretningens kunder investerer i en række af de produkter, der anvendes i dit hår hos frisørforretningen, så de kan sætte lokkerne selv og af den grund kan du med god grund tjekke, hvilken produktserie netop den frisørforretning du påtænker at ringe til har på hylderne.

Der tilbydes en bred vifte af forskellige hårkure samt mærker og ofte bliver det netop hårprodukter, som er med til at lave den klipning du får skabt, når din frisure er stylet. Er du ikke kun forelsket i det endelige resultat, men ligeledes, hvordan det kan opnås, så kan man desuden finde en række bæredygtige saloner, som anvender hårkure, der er ikke bare mere skånsom for miljøet og dig. Ligesom er der også en del salon, som foretager veganske behandlinger og produkter, som må anvendes af dig, der ikke kan gå på kompromis.

Det koster en frisør

Der er kæmpe forskel på, hvad du kan forvente at måtte betale for et besøg hos salonen og der er sikkert sammenhæng imellem det du betaler og servicen du opnår hos frisørsalonen

Du kan derfor helt sikkert blive studset og få sat dit hår hos en frisør og betale 100 kroner, men vil du hellere passes lidt og være helt sikker på, at din frisør har styr på de nye moder, de klareste farver samt de reneste produkter, så kan du forvente at ende med at måtte betale lidt mere. I den dyrere ende af skalaen ligger en klipning på et sted mellem tusind kroner og femtenhundrede kroner og så må du regne med pleje, farvning og ekstra plejeprodukter oveni.