Se alle lokale frisører - Nordjylland, 9220 Aalborg Øst

Herunder finder du overblikket over alle lokale frisører omkring 9220 Aalborg Øst - Nordjylland. Find adressen, priser på behandlinger, deres kontaktoplysninger, URL samt meget mere endnu. Altsammen samlet et enkelt sted, så man meget nemt får et overblik af alle mulighederne.

9220 Aalborg

Den Nordjyske hovedstad ligger dejligt placeret ved Limfjorden, som giver den et unikt særpræg af at være en havneby i midten af et land. Byen byder ikke kun på store naturoplevelser, men ydermere kultur og shoppingmuligheder for mange, sammen med utallige muligheder for at finde både karneval, musik og kunst i det grønne.

Som fjerde største by herhjemme med flere end 100.000 indbyggere bliver den samling for transport imellem Nordjylland og resten af Danmark. Det betyder, at man både har mulighed for at opleve Aalborg alene eller som en del af en tur videre og det kan man mærke på den idet meget af byens shoppingmuligheder og kulturelle oplevelser findes sammen ved banegården.

Perlen her er ikke bare bindeled imellem Nordjylland og resten af landet, men ydermere også en by med mulighed for mange uddannelser. Der findes mange specielle afdelinger af Aarhus Universitet her, samt en lang række faguddannelser og muligheder for praktisk erfaring. Det betyder desuden, at der er flere unge i Aalborg, som tilbyder et mangfoldigt liv på cafeer og på værtshuse og dansegulve i weekenden.

For familier med børn findes der også skønne muligheder for at skabe et skønt liv i byen. Byen tilbyder mange forskellige slags rammer både for de, som mangler en lejlighed i Aalborg, men også dem, der hellere vil have noget mere plads inde og ude.

På begge sider af Limfjorden ses der en række steder, der er omdannet til steder med siddepladser og mulighed for at nyde en kop te med udsigt over vandet. Det minder meget om havnebadet i både København og Aarhus og danner ramme for en skøn følelse i byrummet, der med garant er et besøg værd.

Den kan herudover prale af en smuk balance mellem velbevarede, ældre huse og moderne arkitektur, der balancerer hinanden ligeværdigt og giver muligheden for at finde et hus i præcis de arealer, som opfylder jeres drømme.

Sådan finder du den rette frisør

Hvis din frisure har brug for at blive rettet til, er tiden inde til en tur forbi en frisør, men det er overhovedet ikke vores bedste grund til at vælge at få dit hår rettet. Rigtig mange af os nyder ligeledes tiden hos frisøren som et frikvarter i en travl dag, hvor vi kan tanke op og kun koble af.

En tur til en frisør kan være alt fra en hverdagsting for de heldige, til afslapning i en travl arbejdsdag. Om end det er en dame, dreng, eller et barn, kan du finde en frisør, der efterkommer dine ønsker og drømme om den helt rigtige frisure til enhver lejlighed.

Vælg den rigtige frisør

Hvis du vil finde den rette salon til at få styr på din manke, er det virkelig væsentligt, at du ikke kun vælger den første, der kommer op, hvis man anvender Google. Der er rigtig mange forskellige saloner at vælge imellem og for at du kan vide dig helt forvisset om, at man ender med det udfald man bliver tilfreds med, kræver det, at man spenderer noget tid med at tjekke mulighederne og fremfinde en salon, der har specialiseret sig i lige netop den stil du ønsker dig. Som en start kan man tænke på, hvilken af disse man er på udkig efter:

  • Damefrisørsalon
  • Barbershop
  • Salon, der tilbyder børneklip

Efterfølgende kan du starte med at søge lidt mere specifikt.

Damefrisør

Det er ikke tit, at folk kalder det en damefrisørsalon, fordi de fleste saloner tager imod både kvinder og drenge, mens en del ydermere tilbyder at trimme hår på børn. Ved en salon i denne kategori er der jævnligt rigtig stor chance for at blive forkælet. I flere tilfælde starter en tur hos en salon med en lækker kop te eller espresso og en samtale om, hvad du ønsker at han, gør ved din manke.

I de fleste saloner har du muligheden for at forme din helt personlige behandling som indeholder for eksempel farve og klipning, men også eventuel hårkur og massage af hovedbunden, hvis disse er noget du måtte ønske som en del af dit besøg hos frisøren. I mange tilfælde er frisøren formidabel til at vejlede dig med at ende med de løsninger, der vil være de bedste til præcis dine ønsker og din økonomi.

Barber

I disse tider er det ikke længere alene de helt almindelige frisører for herrer, som er at finde herhjemme, for rigtig mange mænd ønsker at forkæles og have det bedste ud af klipningen på samme vis som damerne. Hvorfor der er dukket en lang række friske herrefrisører op, der kan tilbyde et større udvalg af kure end den traditionelle frisørforretning for mænd.

Her taler vi selvskreven om de nyere barbershops, der tilbyder professionel behandling af både skæg og hår samt en bunke alternative behandlinger til herrer, der nyder at blive forkælet lidt mere.

Saloner med børneklip

De mindste skal naturligvis også trimmes med jævne mellemrum og det er ikke alle, der kan styre lokkerne på børnene, som ikke kan sidde roligt. Derfor er der helt specielle frisører, som præcis er gode til at trimme præcist og hurtigt med en pusling, der måske ikke er i besiddelse af tålmodighed som en voksen.

Børnefrisører besidder i de fleste tilfælde lang erfaring med netop at trimme en pusling og netop derfor kan det ofte ende ud som en mindeværdig oplevelse for de mindste, der normalt ikke kan lide at blive studset og måtte sidde i en stol i lang tid på en gang.

Sådan finder du den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal finde en frisørforretning, er det herudover en god ide at tænke over, om der er nogle specielle produkter, der fungerer godt i dit hår end andre. Når du booker tid hos en frisørsalon, får du også en række af plejeprodukter, der bruges i manken. En stor del af forretningens kunder investerer desuden i en del af produkterne, der anvendes til håret hos salonen, for at kunne sætte lokkerne selv og af den grund kan du fordelagtigt tjekke op på, hvilken produktserie præcis salonen du tænker på at tage kontakt til anvender.

Der produceres en bred vifte af forskellige plejeprodukter samt producenter og ofte bliver det netop hårkurene, der er med til at holde styr på den klipning du får skabt, når din manke er klippet. Er du ikke bare interesseret i det færdige resultat, men desuden, hvordan man skaber det, så findes der desuden en stor del organiske frisørsaloner, der bruger hårprodukter, som er både bedre for miljøet og dig. Ligesom findes der endvidere en del frisørsalon, som foretager veganske behandlinger og produkter, der kan vælges af dem, der ikke ønsker at nøjes.

Hvad er prisen for en frisør?

Der er enorm forskel på, hvad du kan ende med at skulle betale for et besøg hos frisørsalonen og der er i de fleste tilfælde sammenhæng imellem prisen og resultatet du oplever hos frisørforretningen

Du kan med andre ord uden problemer blive studset og få sat dit hår i en salon og skulle slippe hundrede kroner, men vil du gerne nusses bedre og være helt sikker på, at din frisørforretning har kendskab til de nye trends, de reneste farver samt de fineste varer, så bør du regne med at ende med at måtte slippe flere penge. I den dyrere ende af skalaen ligger prisen for en klipning på på mellem tusind og femtenhundrede kr og desuden skal du beregne behandlinger, farvning og eventuelle ydelser oveni.